Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Talenterne glemt i Jyllandsringens coronakabale

Formel 4 DK 
19/10/20 

Formula 4 DKFinaleweekenden på FDM Jyllandsringen i den kommende weekend bliver uden deltagelse af de danske formeltalenter i Formel 4-klassen.
 

I forbindelse med yderligere corona-restriktioner har Jyllandsringen været nødt til at begrænse deltagerantallet, og her var det blandt andet Formel 4-klassen, som blev sendt hjem.


(Foto: )

Det er en på alle måder besynderlig beslutning, som er truffet af FDM Jyllandsringen. Formel 4-feltet har kun haft tre løbsweekender i år, mens flere af de programsatte klasser når at køre både fem og seks afdelinger.

Det har øjensynligt ikke haft betydning, at Formel 4 er rugekasse for de unge talenter, og at tre løb på et år på ingen måde er nok til at få erfaring eller resultater at vise frem til sponsorer eller udenlandske teams.

Aflysningen har stor betydning for klassens kørere og teams, som både har bundet økonomi og store anstrengelser i at få en i forvejen svær sæson til at gå op.

I kulissen arbejdes der nu på højtryk for at arrangere en ekstraordinær løbsweekend for Formel 4, så de danske motorsportstalenter ikke skal nøjes med tre løb på en hel sæson.

Yderligere information herom følger snarest.

Formel 4 Danmark

Grippo


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 25/10/20 - Jyllandsringen - Formel 4 DK
  •