Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Sally Racing gæster TCR Denmark-finalen

TCR Denmark 
18/10/20 

TCR DenmarkOm en uge er det for alvor afgørelsens time i TCR Denmark - seriens første mesterskab skal afgøres, og samtidigt er flere teams i gang med at se på mulighederne for 2021.
 

Ét team, der overvejer mulighederne, er Sally Racing, og det østjyske Seat-team, som normalt gør sig i langdistanceløb, har meldt sig til finaleløbet med Peter Obel som kører.

Dels for at prøve kræfter med sprintformatet, men også for at få de sidste erfaringer i hus, inden et hektisk 2021 begynder med to løb allerede i januar, forklarer Martin Sally fra Sally Racing:

- At vi skal køre TCR Denmark her til finalen er helt nyt for os, men vi tager det helt sikkert som en oplevelse og en god mulighed for at få kørt lidt flere erfaringer med bilen hjem. Men omvendt er den jo sat op til langdistanceracing, så vi forventer os ikke nødvendigvis det store af resultatet her den kommende weekend. Men vi vil gerne ud og se, hvad det er for noget, og derfor er vi her.

Videre til Dubai

Efter Finaleløbet går turen for Sally Racings vedkommende videre til De Forenede Arabiske Emirater, for i januar stiller teamet op i Dubai 24h og dernæst også et sekstimersløb på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi.

Derfor er løbet på Jyllandsringen i den kommende weekend også en god mulighed for en sidste test inden bil og materiel sendes afsted:

- Beslutningen om at køre TCR Denmark til finalen kom også af, at vores sæson i Danish Endurance Championship endte som den gjorde på grund af coronavirus, og så tænkte vi, at det her var et godt alternativ at slutte sæsonen på. Vi skal have bilerne videre til Dubai her om en måneds tid, så vi kunne lige nå det, forklarer Martin Sally og tilføjer, at TCR Denmark i forvejen var en del af planerne for det østjyske team, inden pandemien ændrede på løbskalendre i ind- og udland:

- Vi har ikke noget i støbeskeen til 2021 endnu, men vi kunne godt finde på at se i retning af TCR Denmark. Vi havde ret konkrete planer på bordet til Classic Race Aarhus og Copenhagen Historic Grand Prix i år, og jeg håber da, at vi kan gøre noget ved det i 2021, lyder det fra Martin Sally.

TCR Denmark

24H series 2021 kalender
Læs mere om:
  • Peter Obel
  • Sally Racing
  • Dubai
  • Jyllandsringen
  • Yas Marina Circuit
  • 25/10/20 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  • 16/01/21 - Dubai - 24H Series
  • 23/01/21 - Yas Marina Circuit - 24H Series
  •