Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Malaysia GP - Bridgestone - søndag

Formel 1 
23/03/03 

Bridgestone fik en enkelt kører på podiet, hvilket er første gand i år. Barrichellos andenplads gav lidt succes til det japanske mærke, der nu ikke har vundet i de to seneste løb. Yderligere blev der point til Michael Schumacher, Button og Heidfeld der også kører med Bridgestone.
 

Men ellers må det siges at have været en ny stor dag for Michelin, og selvom der er roser for dækkene, så skal det japanske mærke til at dykke dybere ned for at finde mere tid i dækkene.

Hisao Suganuma, teknisk leder
"Vores dæk fungerede som det var forventet i dag og jer glad for at vores dæk kunne klare de strategier der var valgt af vores teams. Det var ærgerligt at et uheld på den første omgang ikke viser den reelle præstation hos Ferrari. Både Michael og Rubens så begge ud til at kunne presse hårdt med Bridgestone i disse ekstreme forhold, hvor Michael satte den hurtigste tid i løbet, og det er godt at få vores første podieplacering i år. Jenson Button leverede også en stærk præstation og det er nu op til os at analysere dagens data så vi kan fortsætte med at forbedre os."

Ross Brawn, teknisk leder, Ferrari
"Det var en meget varm dag og dækkene skulle der passes på, men de havde det fint. Med alle de ting der skete i løbet, gik det blot ikke for os."

Rubens Barrichello, Ferrari
"Bridgestone dækkene kørte fantastisk godt i dag."


Barrichello sikrede Bridgestone deres første podieplads i 2003
(Foto: Ferrari)

Geoff Willis, teknisk leder, BAR
"Ved løbet i dag havde vi en meget bedre balance i Jensons racer og det var godt at køre race. Vi var på en 2-stop strategi og havde ingen problemer med dækkene og de gjorde det ret godt. Dækkene virkede fine og tak skal gå til Brigdestone og alle andre der har givet os sæsonens første point."

Placeringerne for Bridgestone i det malaysiske Grand Prix

Rubens Barrichello, Ferrari nummer 2
Michael Schumacher, Ferrari nummer 6
Jenson Button, BAR nummer 7
Nick Heidfeld, Sauber nummer 8
Heinz-Harald Frentzen, Sauber nummer 9
Ralph Firman, Jordan nummer 10
Jos Verstappen, Minardi nummer 13

Benji

Læs mere om:
  • 23/03/03 - Sepang - Formel 1
  •