Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Malaysia GP - Toyota - søndag

Formel 1 
23/03/03 

Toyota fik en af deres racere til mål, men det var dog stadig skuffende for teamet. De har, på trods af pæn form, stadig ingen point på kontoen efter de to første løb. Cristiano da Matta blev nummer 11 mens Olivier Panis udgik på 13. omgang da benzintrykket svigtede.
 

Cristiano da Matta
"Det var et meget hårdt løb i dag. På vej til grid'en fik jeg problemer med raceren så jeg måtte skifte til reserveraceren og starte fra pitten. Vi havde et problem med benzinpresset med mindre benzin, så jeg måtte kørte hele løbet med fyldte tanke, hvilket gjorde overhalinger umulige. Det var meget frusterende, men som løbet begyndte måtte jeg glemme det og blot gøre mit bedste. Det er selvfølgelig skuffende, da jeg følte at vi kunne have sluttet i pointene, men forhåbentlig kan vi gøre det ved mit første hjemmebaneløb i Formel 1 om fjorten dage i Brasilien."


Cristiano da Matta gennemførte sit første Grand Prix - dog på en ligegyldig 11. plads
(Foto: Toyota F1)

Olivier Panis
"Jeg fik en rigtig god start på løbet og var indenfor de fem første, hvor jeg meget tidligt havde en god kamp med Barrichello. Tingene så meget lovende ud for os og raceren var meget konkurrencedygtig. Jeg kom ind til mit planlagte pitstop og vi kom benzin på, men efter tre sving faldt benzintrykket pludseligt og motoren døde. Problemet er sikkert meget lig det som vi oplevede i Melbourne, men i øjeblikket ved vi ikke om det var det samme. Lige nu er jeg meget vred og skuffet, fordi alle har gjort et meget godt stykke arbejde i weekenden. Raceren har meget at give og jeg er ikke en der vil give op, så resultaterne vil snart komme."


Benzintrykket svigtede igen - og kostede for andet løb i træk mulige point til Panis og Toyota
(Foto: Toyota F1)

Ove Andersson, teamchef
"Jeg er meget skuffet fordi vi var i stærke positioner til at få et meget godt resultat i dag, med en meget konkurrencedygtig racer og en god strategi, men vi fik det samme problem som i Melbourne med de to racere. Vi har i det mindste et specifikt problem at arbejde på og skal have løst det til det næste løb. Konkurrencedygtighed er en ting, men nu skal vi have fokus på det vigtigste, som er holdbarhed."

Teamet tester på to baner i optakten til det brasilianske Grand Prix. De to Grand Prix kørere tester i Barcelona fra 26. til 28. marts, mens Ricardo Zonta tester for sig selv på Paul Ricard i samme periode.

Benji

Læs mere om:
  • 23/03/03 - Sepang - Formel 1
  •