Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Et rally i nabolaget

DM Rally 
06/10/20 

Sådan næsten da, for Ladefoged Motorsport, Michael Ladefoged/Ringkøbing og Jacob Truelsen/Sdr. Vium, så var der ikke langt til tredje afdeling af DM i Rally, Rally Naturens Rige, med base ved Tarm Idrætscenter, dejligt nemt og bekvemt.
 

Prøverne var der fire forskellige af, som alle skulle køres to gange, i alt 73 kilometer hastighedsprøver, med cirka 70/30 i fordeling af asfalt og grus.

Notekørsel om formiddagen, og med startnummer 52 ud af 62 startende mandskaber, så var Michael og Jacob klar til at ’lægge arm’ med prøver som var nye for de fleste i DM rally sammenhæng, og teamets Ford Fiesta ST180 var klar til at blive brugt.

PRØVE 1, var en hurtig en af slagsen, men i det langsomste sving på prøven, fra asfalt til grus, der tabte Michael timingen, og de holdte tæt på helt stille, der manglede flow og kendskab til at bruge bilen fuldt ud på de hurtige grus passager.

PRØVERNE fejlede absolut ingenting, men noterne sad ikke rigtig i skabet, og der manglede den rigtige timing i at angribe svingene, det såkaldte apeks i at køre svingene hurtigst muligt sad heller ikke.

PÅ PRØVE 3, følte både Michael og Jacob at det gik godt, og det gjorde det, bare ikke på stopuret, der var de andre i klassen bare hurtigere.

MEN IGENNEM RALLYET , kom de på den fjerdeplads de efterhånden kender alt for godt, men vinderen i klassen er ung og hurtig, og det overskygger åbenbart Ladefoged Motorsports alder og erfaring bag rattet.

MEN OP PÅ HESTEN IGEN, nu skal der lige skiftes bremser mm, inden DM4/Djurs Rally skal køres lørdag den 24. oktober, og målet er klart, igen skal der gennemføres med højest mulige hastighed, og uden at botaniserer for meget, for markerne er bløde på denne årstid, og teamet vil i mål også i den sidste afdeling af DM rally for i år.

Allan POST


Resultater fra Rally DM3
Læs mere om:
  • Ikast
  • 03/10/20 - Ikast - DM Rally
  •