Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

DASU Elitenyt

Diverse 
05/10/20 

Læs i DASUs elitenyhedsbrev: Oliver Rasmussen holder fast i top 3, Jonathan Weywadt slutter femmer - og meget mere!
 


Oliver Rasmussen - her på Misano.
(Foto: Formula 3 Regional Europe)

Siden sidst

Oliver Rasmussen stadig i top-3

Fjerde runde af FIA Regional European F3 Championship blev afviklet på den krævende Mugello-bane i Italien. Med to tredjepladser i de tre løb bevarede Oliver Rasmussen sin tredjeplads i den samlede stilling med god afstand til fjerdepladsen. Danskeren har vundet to løb hidtil i serien.

På samme bane hentede Sebastian Øgaard med en ottendeplads i et af rundens løb sin hidtil bedste placering i det italienske Formel-4 mesterskab.

Læs mere her på seriens hjemmeside.

Jonathan samlet femmer

Efter finaleløbet i FIA Academy slutter Jonathan Weywadt på en samlet femteplads i FIA Karting Academy Trophy. Danmarks anden repræsentant Freya Normann sluttede samlet P 32.

Se stilling og løbene her på FIA’s hjemmeside.


Jonathan Weywadt i FIA Karting Academy Trophy 2020.
(Foto: KSP/FIA)

Det sker

Formel 1 på Nürburgring

For første gang siden 2013 lægger Nürburgring asfalt til Tysklands Grand Prix den kommende weekend. Det er dog ikke den berømte ”Nordschleife”, men derimod den moderne del af banen der blev taget i brug i 1985. Kevin Magnussen er til start for Haas, men denne gang er der hverken deltagelse af Formel 2 eller Formel 3.

Se TV-tiderne på www.viasat.dk/tv-guide

Se stillinger og resultater i Formel 1 her.

Semifinale for Christian R

Næstsidste afdeling af løbsserien USF2000 afvikles den kommende weekend på New Jersey Motorsports Park i staten New York. Runden indeholder tre løb, og har derfor stor betydning for den endelige placering af mesterskabet.
Christian Rasmussen har ført serien siden første afdeling, og lagde som bekendt ud med at vinde de første syv løb; rekord for klassen. Herefter kom en periode med uheld midt på sæsonen der gjorde det muligt for de nærmeste konkurrenter at hale ind på Christian, der dog kom fint tilbage med sejr nr. otte i sidste runde.
Danskerens forspring inden runden er 14 points, følg med på usf2000.com

ELMS på Monza

Italiens ”Temple of Speed”; Autodromo Nazionale Monza, er scenen for fjerde afdeling af årets European Le Mans Series (ELMS). Fem danskere er til start (Anders Fjordbach, Dennis Andersen, Mikkel Jensen, Malthe Jakobsen og Michelle Gatting), og alle har gode chancer for podieplaceringer m.v.

Følg med på seriens hjemmeside her.

Oliver tester FIA Formula 3 Championship

Oliver Rasmussen, der p.t. indtager tredjepladsen i FIA Regional F3 Championship, er tilmeldt den officielle test i den internationale serie FIA F3 Championship i Barcelona 5-6. oktober. Oliver tester for Hitech dag 1 og HWA dag 2.

Danske formel-talenter i Padborg

De bedste hjemlige formelkørere mødes den kommende weekend til fjerde afdeling af DM for Formel 4/5. Conrad Laursen fører i den samlede stilling i F4 DM, som du kan se her.