Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Broberg og Jensen brugte fighter genet

DM Rally 
05/10/20 

Han så glad og stolt ud ham Michael Broberg, da han lukkede døren i hans rally Opel Adam Cup bil, i parc fermé ved må til DM3, Rally Naturens Rige med base ved Tarm idrætscenter.
 

VANDT ANDENPLADSEN
, sådan følte både Michael og hans codriver Mette Jensen efter løbet, for det var en rutsjebane tur i rallyet for dem, men fight og lidt intern pep-talk imellem dem, og så nåede de andenpladsen i ADAM Cup Denmark.

MICHAEL BROBERG/BROBERG MOTORSPORT
,’ det startede så godt på SS1, god rytme og god fart, her var vi kun 0,677 sekund efter Klaus Damm og Christian Mink, så humøret var højt efter prøven’.

SS2 _ THE ROCK STAGE
, det gik godt på prøven, men i en højre 3 på grus, hvor stilen ellers var total svensker agtig (overstyring og drev i den), der ramte de en sten i ydersvinget, HÅRDT. Bilen snurrede rundt om sig selv, og venstre baghjul havde positiv camper, her kunne rallyet godt have sluttet for dem.

PEP TALK
, der skulle køres to prøver yderlig inden service, skulle man kæmpe videre eller slutte. Der blev kæmpet videre med en bil som kørte meget ringe, det kostede knap et minut i tidstab på de to prøver.

SAMMENHOLD DU
, ved service stod alle fra ADAM Cuppen klar til at hjælpe, for Michael Broberg havde lånt en ny bagbro fra Jan Jacobsen som kører i en Opel Corsa OPC i en anden klasse, den passede nemlig på ADAM’n.

ALLE gav en hånd, konkurrenterne fra klassen, alle som havde et forhold til denne klasse, her kneb Michael næsten en tåre, det var emotionelt at være en del af.

I GEAR IGEN
, der var fire prøver tilbage i rallyet, og på de første tre efter pausen, der satte Michael og Mette hurtigste tider i kassen. På den sidste Power stage (SS8), der var Klaus Damm og Christian Mink hurtigst.

REFLEKTERENDE, efter løbet var Michael glad for at de fortsatte kampen, efter at de ellers havde tabt kampen _ against the rock.

ORDSPROGET, to finish first, you first have to finish _ kan godt bruges her, alt kan ske i et rally, og selvom man føler at det ikke er kampen værd at fortsætte efter uheldet på SS2, så viste resten af løbet at det var det hele værd.

SAMMENHOLD _ ANDENPLADS _ MORALSK SEJR, jo både Michael og Mette var stadig høje dagen derpå, løbet havde gode prøver, og løbet vil for makkerparret altid være fantastisk at tænke tilbage på.

Allan POST


Resultater fra Rally DM3
Læs mere om:
  • Ikast
  • 03/10/20 - Ikast - DM Rally
  •