Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jan og Corsa’n igen nummer tre

DM Rally 
05/10/20 

Ja, farten og stabiliteten i kørslen passer åbenart pt. til klassens tredjeplads, for det var igen placeringen i klassen da Jacobsen Motorsport alias, Jan Jacobsen/Holstebro og Kaj Mikkelsen/Sporup havde gennemført alle 8 hastighedsprøver til DM3/Rally Naturens Rige med base i Tarm i deres Opel Corsa OPC.
 

Prøverne i dette rally var helt nye for hele feltet, så ingen erfaring at trække på for den ellers erfarne Jan Jacobsen.

Der var i alt 73 kilometer hastighedsprøver, og heraf var der hele 30 procent grus, noget rallyfeltet i Danmark ellers ikke er berigede med.

JAN JACOBSEN
,’det var fedt at køre grus, og mærke bilens bevægelser, at mærke bilen slide og ’sejle’ på gruset, prøverne var ganske udemærkede, og vi prøvede ’prøve for prøve’ at komme tættere på det maksimale af vores formåen’.

’klassens hurtige dreng i en bil magen til min er bare super dygtig og hurtig, men vi skal finde vores eget top niveau, og det kommer vi tættere og tættere på, men jeg er nu glad for vores indsats og resultat, vi har i hele teamet haft en dejlig dag’.

OG BANG, sagde det på SS2 da teamet, som mange andre ramte den berømte sten i rallyet, det kostede en skæv fælg MEN ingen punktering, her holdte noget hånden over teamet.

Rallyets hovedkvarter var Tarm idrætscenter, og prøverne var som tidligere skrevet nye i rally og DM regi, og det var det fede ved det her DM, nye prøver, nye oplevelser.

MÅSKE, skal der en ny turbo til inden det sidste DM i år/DM4/Djurs Rally 24. oktober på Djursland, det vil en servicering af bilen kunne konstatere, der mangler et eller andet, måske lidt power fra den ellers stærke turbo motor.

Løbets tidsplan var perfekt, det giver ro for et rallyteam, som herefter kan koncentrere sig om at følge holdets egen game plan, det gav klassens tredjeplads samt den generelle 27. plads ud af 52 fuldførte hold, så Jan var glad og tilfreds efter et godt rally.

Allan POST


Resultater fra Rally DM3
Læs mere om:
  • Ikast
  • 03/10/20 - Ikast - DM Rally
  •