Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Der mangler lige lidt for Kevin Verner

Super GT Danmark 
30/09/20 

Super GT DanmarkSelv om Kevin Verner havde en god weekend på Ring Djursland i weekenden, så manglede der lige en smule og han har muligvis selv forklaringen.
 

Ved lørdagens kvalifikationer blev Kevin nummer seks i den første og nummer ni i den anden kvalifikation. Mellem de to kvalifikationer skiftede teamet til et andet af deres setups der benyttes på Ring Djursland, mens der blev kørt videre på det samme sæt dæk.


(Foto: Motorsporten.dk)

Første løb startede Kevin som nummer ni og gav den gas fra starten. Et par uheld blandt nogle konkurrenter hjalp ham med et par placeringer og han sluttede fremme som nummer fire.

“Det gælder om at være med i starten og komme med frem når man starter som nummer ni” fortalte Kevin efter løbet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Søndagens andet løb gik faktisk rigtig godt. Fra en startplacering som nummer fem kæmpede Kevin sig frem til en flot andenplads, og fik sat en del point ind på kontoen.


(Foto: Motorsporten.dk)

I weekendens sidste løb startede Kevin som nummer fem. Her fik han hurtigt kørt sig frem til en fjerdeplads. Der kørte han i en klump af biler og kunne ikke rigtig gøre mere og sluttede finaleløbet som nummer fire.


(Foto: Motorsporten.dk)

“Det var som om vi lige manglede det sidste. Vi skulle måske være gået tilbage til det setup som var langsomt under kvalifikationen. Den opsætning kunne måske havde været hurtigere i løbene” konkluderede Kevin Verner efter weekenden.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Ring Djursland
  • 27/09/20 - Ring Djursland - Super GT Danmark
  •