Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Boisen Motorsport er klar DM rally i Tarm

DM Rally 
29/09/20 

Efter at have kørt i Nordtyskland og på Lolland-Falster er Boisen Motorsport tilbage i Jylland, når tredje afdeling af det danske mesterskab i rally afvikles lørdag d. 3. oktober i Tarm.
 

Første og anden afdeling af DM er gået over al forventning for Boisen Motorsport med begge biler i toppen ved begge løb og det giver både moral og motivation for at arbejde benhårdt for at fastholde teamet i toppen af feltet resten af året.

Kim Boisen og Louise Bang Christiansen har vundet klassen i begge løb i deres BMW M1 og som regerende danske mestre vil parret gøre alt for at fortsætte stimen og genvinde danmarksmesterskabet.


Kim Boisen og Louise Bang Christiansen vil gøre alt for at genvinde danmarksmesterskabet.

Martin Johansen og Finn Thomsen kører i teamets Peugeot 208 R5 og makkerparret er landet i en heksekedel, hvor der skal køres til grænsen fra første meter for at være med i toppen.

”Det er gået over al forventning” siger Martin Johansen og fortsætter ”Vi lærer bilen bedre og bedre at kende for hver hastighedsprøve og vi er nu med helt fremme og kæmper med om de forreste pladser. Men vi kører tæt på grænsen og afstanden mellem bilerne er lille og derfor kan en placering hurtigt skifte, hvis man sætter blot få sekunder til på en prøve.”


Martin Johansen og Finn Thomsen vil gøre hvad de kan for at køre i top 3 til DM 3.

”Vores målsætning er stadig, at vi skal være med helt i toppen og med to tredjepladser i de første to afdelinger, vil vi gøre vores yderste for at komme på podiet igen her ved DM 3” slutter Martin Johansen.

Finn Thomsen
Boisen Motorsport


Læs mere om:
  • Finn Thomsen
  • Kim Boisen
  • Louise Bang Christiansen
  • Martin Johansen
  • Ikast
  • 03/10/20 - Ikast - DM Rally
  •