Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Jan Magnussen sikrer vigtig pole position på Ring Djursland

TCR Denmark 
26/09/20 

TCR DenmarkKvalifikationen er i forvejen en vigtig størrelse på Ring Djursland - men når der samtidigt er mesterskabspoint indblandet, så er det rigtig vigtigt.
 

Det kan Jan Magnussen skrive under på efter kvalifikationen til TCR Denmarks fjerde afdeling. Det var ellers Martin Andersen og Hyundai, der som ventet lagde bedst ud - men som kvalifikationen skred frem, fandt LM Racing og Jan Magnussen for alvor melodien. I sit sidste skud satte Jan Magnussen tiden i 50.240, og den kunne ingen toppe.


Jan Magnussen sikrer vigtig pole position på Ring Djursland.

Nærmest kom Martin Andersen i 50.426, mens Jacob Mathiassen i sin Alfa Romeo Giulietta fra Insight Racing indkasserede tredjebedste tid med 50.582. Nicolai Sylvest var kun et par tusindedele fra Mathiassen med sin bedste tid på 50.586 - fulgt af Michael Markussen, Kasper H. Jensen og Casper Elgaard.


Martin Andersen var indledningsvist hurtigst, men blev til sidst toppet af Jan Magnussen, som tog pole position og maksimumpoint med sig.

Martin Andersen var indledningsvist hurtigst, men blev til sidst toppet af Jan Magnussen, som tog pole position og maksimumpoint med sig. I Trophy tog Michael Carlsen bedste tid med et sent forsøg, som gav en 51.203, mens de to Volkswagen-kørere René Povlsen og Jonas Lindhard fortsatte den gode formkurve med 2. og 3. bedste tid.


Michael Carlsen fik sat det hele sammen og tog pole position i Trophy - tre hundrededele bedre end klassens førende, nemlig René Povlsen.

Michael Carlsen fik sat det hele sammen og tog pole position i Trophy - tre hundrededele bedre end klassens førende, nemlig René Povlsen.

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 27/09/20 - Ring Djursland - TCR Denmark
  •