Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Malaysia GP - McLaren - lørdag

Formel 1 
22/03/03 

De to McLaren kørere er noget tættere på fronten end de var i Melbourne. Der er dog ikke helt tilfredse, men tror dog på at det bliver bedre end det lige ser ud efter den anden kvalifikation.
 

David Coulthard
"Det er svært med disse forsøg over én omgang at være helt tilfreds med sin præstation især i de meget varme forhold. Jeg lavede ingen større fejl, men jeg understyrede lidt i sving ni og i svinget inden strækningen på bagsiden, så jeg var lidt langsommere med accelerationen end jeg forventede. Vi kunne have været hurtigere, men sikkert ikke så hurtige som Renault'erne. Vi håber dog at deres strategi sender dem i pit tidligere end os, og jeg tror vi kan få et godt løb i morgen."


Den førende i VM - David Coulthard - starter ud som 4'er
(Foto: McLaren)

Kimi Raikkonen
"Min omgang var ikke en total fiasko, men den var heller ikke god. Jeg blokerede baghjulene under nedbremsningen til hårnålen, hvilket kostede mig noget tid, men heldigvis holdt jeg raceren på banen. Vi ser hvad der sker i morgen, da der var meget små forskelle på grid'en. Der er ikke så meget test under et Grand Prix mere, så vi må se hvordan alle klarer sig under løbsforhold og forhåbentlig kører alle i front med meget lidt benzin."


Raikkonen havde lidt problemer med sin frie omgang
(Foto: Daimler Chrysler)

Ron Dennis, teamchef
"En interessant kvalifikation som har givet os grid placeringer som følge af meget forskellige benzinmængder. Det bør blive et nyt fascinerende løb."


Et fascinerende løb i vente? Sådan vurderer Ron Dennis situationen
(Foto: McLaren)

Norbert Haug, Mercedes
"En interessant grid. Selvom vi nok kunne have gjort det bedre i dag, burde vi være godt forberedt til løbet i morgen."

Benji

Læs mere om:
  • 23/03/03 - Sepang - Formel 1
  •