Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Det må godt blive skiftende vejr

Super GT Danmark 
26/09/20 

Super GT DanmarkKevin Verner og ARTS er klar til Ring Djursland. Der er ingen tvivl om at Kevin holder meget af banen og at han har haft mange gode resultater på den ‘krøllede’ racerbane, gør ikke weekenden mindre forventningsfuld.
 

Det er faktisk sådan at Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg har haft meget succes på Ring Djursland og i denne weekend forventer hele holdet at gøre det igen.

Kevin kigger lidt mod himlen og ønsker ! Men hvad han ønsker vil han ikke sige. “vejret kan skifte og det ville være fedt hvis det skiftede frem og tilbage til min fordel” siger en hemmelighedsfuld Kevin Verner.


(Foto: Motorsporten.dk)

Kevin har vundet løb både i Legends Car Cup og Super GT på Ring Djursland, så hvis han kan slippe for at blive påkørt i denne weekend, tror han på nogle fine resultater i weekenden.

Da der ikke er mulighed for at modtage venner og sponsorer i denne weekend, kan alle løb ses på Super GT Danmarks Youtube kanal.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Ring Djursland
  • 27/09/20 - Ring Djursland - Super GT Danmark
  •