Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Magnus Dall i Renault Clio - RX SuperCar

Rallycross 
25/09/20 

22 årige Magnus Dall “stepper” op i RallyCross, og rykker fra Super1600 klassen til den hurtige SuperCar klasse, som er 4-hjulstrukne turbo biler, med rigtig mange hestekræfter.

Bilen som er indkøbt er en Renault Clio, som er bygget af Walfridson RallyCross i Sverige, og som med succes har deltaget i EM.
 

Magnus har siden 2015 kørt Renault Clio Super1600, både nationalt og internationalt, med mange fine restultater…… i øvrigt en bil som han “stjal” fra sin far Kim Dall.

“Det har længe været min drøm at komme ud at køre RX SuperCar, og nu er det endelig lykkedes, med kæmpestor hjælp fra vores mange trofaste sponsorere” smiler en glad Magnus Dall.

Planen er nu at få lært den nye bil rigtig at kende, og så håber vi det kan blive til RallyX Nordic i 2021 og forhåbentlig kommer SuperCar også med i DM serien i 2021.

”Det bliver en helt anden kørestil jeg skal lære, når jeg går fra 1600 ccm med forhjulstræk og til 4-hjulstræk med turbo, men jeg er helt sikker på at jeg nok skal komme efter det” – slutter Magnus Dall.

Dall Racing