Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Malaysia GP - Ferrari - lørdag

Formel 1 
22/03/03 

Michael Schumacher var nødt til, at affinde sig med en 3. plads, efter dagens kvalifikation på Sepang banen. Dagens hurtigste team var de to kørere fra Renault.
 

Michael Schumacher er ikke videre bekymrede over dagens 3. plads, da han er sikker på at teamet har valgt den rigtige strategi. Michael Schumacher skal starte side om side med McLaren køreren David Coulthard.


Michael Schumacher.
(Foto: Ferrari)

Michael Schumacher:
"Først vil jeg takke hele teamet, for det store stykke arbejde de har gjort, for at få gjort min racer klar til kvalifikationen. Jeg havde problemer med min gearkasse under opvarmningen, og vi havde faktisk ikke tid til at lave noget om på mit setup, da vi brugte tiden på at få raceren klar.
Jeg er meget tilfreds med dagens 3. plads. Jeg kunne ikke gøre det bedre, og jeg syntes at Renault har gjort en fantastisk stykke arbejde, og jeg ønsker dem tillykke med pole position.
Jeg er nu ikke bange for at vi ikke har en chance for at vinde i morgen, og jeg tror at vi har den rigtige strategi hvad angår løbet i morgen, men det vil vise sig i morgen eftermiddag.
Hvad angår den nye måde at køre kvalifikation på, så tænker jeg ikke på at jeg kun har et forsøg. Jeg gør bare mit bedste, lige som jeg altid plejer at gøre. Med de nye regler, er pole position ikke så vigtig som før i tiden, men den er da dejlig at have. I dag er det vigtigere at fokusere på selve løbet"


Rubens Barrichello.
(Foto: Ferrari)

Michael Schumachers holdkammerat Rubens Barrichello, skal starte side om side med Nick Heidfeld. Rubens Barrichello starter som nummer 5 på gridden.
Rubens Barrichello var tilfreds med dagens placering, og håber at den er god nok til at være med i kampen om en podium plads i morgendagens løb.

Rubens Barrichello:
"Det var en helt normal dag for teamet. Det ser ud til at vi har det rigtige setup til racerne, men vi skal selvfølgelig være på tæerne, når mulighederne er der. Det gælder om ikke at komme i klammeri i starten, og hvis vi kan undgå det, så tror jeg vi har gode muligheder for at vinde løbet."

Jean Todt:
"Med en racer i 2. og 3. start række, så syntes jeg det ser fornuftigt ud, og det lover godt forud for løbet i morgen. Med de nye regler er man nødt til at køre med mere brændstof, da vi ikke må påfylde på racerne før det første pitstop. Det betyder også at der er mange flere måder at man kan vælge at køre selve kvalifikationen på.
Selve løbet bliver meget hårdt for racerne på grund af varmen, og specielt dækkene vil blive udsat for en enorm belastning, og derfor vil de være en vigtig faktor i morgen."

Ross Brawn:
"Det vil blive et meget hårdt løb i morgen, men vi må vente med at se hvordan tingene udvikler sig. Vi skal starte 1 time senere end vi plejer, og som vejret har udviklet sig de par dage vi har været her, så kan vejret meget hurtig slå over i regnvejr, og det kan ske meget hurtigt.
Hvis det er overskyet i morgen, så vil det være en fordel for os, men det er meget svært at forudsige.
Dagens kvalifikation er et resultat af de nye regler. Det viser at selv mindre teams har chance for at vinde pole positionen. Det gør det bare sværere at vinde løbet, da man hurtigere skal i pit. Men i først i morgen finder vi ud af hvor meget brændstof Renault havde i deres tanke under kvalifikationen."

Kunov

Læs mere om:
  • 23/03/03 - Sepang - Formel 1
  •