Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk motorsport

Haase Motorsport TEAM TT NORDIC på Zandvoort

Historisk 
24/09/20 

Så er vi alle hjemme fra Historic Grand Prix 2020 Zandvoort GP Holland. Det var en fantastisk oplevelse at deltage i dette motorløb. Der var ca. 600 racerbiler tilmeldt, vi skulle deltage i Kamp der Zwerge Division 8, hvor der var 14 NSU TT til start.
 

Det er utroligt med så mange NSU, fra en svunden tid fra starten af år 1970. Men det er dejligt at se der virkelig er ved at komme et generationsskift blandt kørerne, der var mange unge friske drenge i de gamle biler.

Alle vores 4 biler gennemførte uden nogen form for motorproblemer, den største skade var Uno´s bil havde en løs lydpotte efter mange omgange. Den største udfordringer for alle 4 kørere, var at finde rundt på den 4259 meter lange F1 bane. De kørte alle for første gang på Zandvoort og kendte ikke svingene, hvor deres konkurrenter før havde kørt løb.

Vi er meget godt tilfredse med resultatet, efter en weekend hvor de små NSU 1300 ccm motorer virkelig kom på arbejde, til tider med de forkerte dæk.

Det samlede resultatet blev:
> Henrik Haase nr. 3
> Uno Johansson nr. 8
> Lars Gøransson nr. 11
og Rosinen i pølseenden..
> Stig Thorup nr 13 - flot af en mand på 78 år.

Hele Haase Motorsport TEAM TT NORDIC, glæder sig til vi kommer 100 % forberedt til Zandvoort i 2021. Så skal de se og høre, vi er gamle vikinger, som vil kæmpe til sidste dråbe benzin.

Teamkoordinator Finn Asserbo


Læs mere om:
  • Zandvoort
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her