Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Fuld fart på fra start til mål gav to top-3 resultater

DM Rally 
21/09/20 

Hektisk weekend for Team Hyllinge Racing:
Det begyndte med en andenplads i klassen om lørdagen og fortsatte med en klassesejr om søndagen. Der var fart på Team Hyllinge Racing i weekenden den 19. og 20. september.
 


John Frederiksen og Thomas Holm Hansen fik en god start på efterårets DM-runder i rally, da de i den hurtige BMW Compact sluttede på andenpladsen i deres klasse og som nummer ni i generalklassementet.

Lørdag stillede John Frederiksen og Thomas Holm Hansen i deres toptrimmede BMW Compact til start i Sydhavsrally 2020 i Nykøbing Falster; årets anden runde i Dansk Super Rally og de danske rallymesterskaber.

Der skulle køres godt 81 kilometer hastighedsprøver, før dagens vindere kunne kåres. John Frederiksen og Thomas Holm Hansen havde en god dag og sluttede på andenpladsen i deres klasse.


John Frederiksen og Thomas Holm Hansen i en perfekt manøvre i et skævt sving med bakketop.

- Samarbejdet i bilen fungerede perfekt og bilen kørte som den skulle. Vi kunne i en servicepause nøjes med en minndre justering af bagvognens affjedring for at gøre den helt rolig under kørslen på de smalle veje på Lolland og Falster, fastslog John Frederiksen efter at være kommet i mål.

Foruden andenpladsen sluttede Team Hyllinge Racing også på en generel niendeplads, så der blev sat ekstra point ind på kontoen efter lørdagens fartdueller. Medvirkende til lørdagens gode resultat var også, at John Frederiksen har fået vænnet sig til sine nye Hankook-dæk og udnytte dem optimalt.


Team Hyllinge Racings John Frederiksen og Thomas Holm Hansen ruller i mål som feltets niendehurtigste og som næsthurtigste i deres klasse efter Kim Boisen og Louise Christiansen i en BMW M1.

FRONTKLAP BLEV GENNEMHULLET

Søndag stillede John Frederiksen til start i årets første runde af Yokohama-mesterskabet i rallysprint i Avedøre, og denne gang med Brian Larsen fra teamets servicetrup som stand-in for Thomas Holm Hansen.

Efter lørdagens opvarmning kom der endnu mere fart i BMW’en, så efter to heat var en klassesejr i sigte.

- Men 300 meter før mål i dagens tredje heat sprang noget i motorrummet og gennemhullede frontklappen ligesom kølevandets temperatur steg til 140 grader. Det viste sig at være en køleskive på generatoren, som var flækket og slynget op gennem frontklappen. Vi fik repareret i pausen, og tog det lidt gelinde i dagens fjerde og sidste heat, da vi ikke kunne være sikre på, om motoren havde taget skade, berettede John Frederiksen efter søndagens sprint.

Heldigvis viste kølevandets temperatur sig at være normal i det følgende heat, så dermed kunne klassesejren definitivt køres hjem.

- Det har været en fantastisk weekend. Nu venter de sidste to DM-runder i Ikast og på Djursland henholdsvis den 3. og 24. oktober samt anden og sidste runde af Yokohamamesterskabet Øst i Roskilde den 18. oktober.

Team Hyllinge Racing er helt klar til at følge op på weekendens to Top-3 resultater!

John Frederiksen og Team Hyllinge Racing

Morten Dam - autoMOTIV/specialpress

Læs mere om:
  • SydhavsRally
  • 19/09/20 - SydhavsRally - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: