Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Dobbelt podie til Boisen Motorsport ved DM 2 i rally.

DM Rally 
21/09/20 

Anden afdeling af danmarksmesterskabet i rally blev lørdag kørt på Lolland-Falster og Boisen Motorsport leverede igen et topresultat. Martin Johansen og Finn Thomsen placerede deres Peugeot 208 R5 på en tredjeplads, både i generalklassementet og i klassen, mens Kim Boisen og Louise Bang Christiansen gentog succesen fra DM1 med en suveræn klassesejr og en sjetteplads generelt.
 

”Vi har før kørt på Lolland Falster, hvor prøverne var meget hurtige og sådan blev det også denne gang” fortæller Kim Boisen og fortsætter ”Vores BMW M1 er hurtigt oppe på maksimum omdrejninger, så mit glødende BMW hjerte gjorde lidt ondt, for det blev til en del tid i begrænseren” BMW’en kørte dog upåklageligt og klassesejren var aldrig i fare. Kim Boisen og Louise Bang Christiansen slutter på en generel sjetteplads og dermed har de lagt sig i spidsen for Dansk Super Rally Mesterskabet 2020.


Kim Boisen og Louise Bang Christiansen leverede igen en fejlfri indsats ved et DM rally.

Martin Johansen og Finn Thomsen lærte en masse i deres Peugeot 208 R5 ved DM1 og var virkelig motiverede for at fortsætte, hvor de slap for 14 dage siden. ”Vi var meget spændte før start” siger Martin Johansen ”det var første gang, hvor vi skulle køre så hurtigt på hastighedsprøver, der samtidigt både drejede og var ujævne”.

”Når man kører i en klasse, hvor alle kører til grænsen og sjældent laver fejl, er der kun én ting at gøre og det er at køre 100% fra første meter, hvis man ikke vil køres bagud” supplerer Finn Thomsen.

Martin og Finn starter dagen i højt tempo og det gør de andre i klassen også. Henover dagen udvikler løbet sig til en sekunddyst om tredjepladsen, specielt mellem Martin Johansen og Ib Kragh, som skiftes til at føre med mindre end et sekund. Da den sidste hastighedsprøve er kørt, ligger Martin foran Ib Kragh og vinder dermed tredjepladsen.


Martin Johansen og Finn Thomsen kæmpede om hver meter hele dagen.

”Vores mål for dagen var at komme så tæt på de etablerede kørere i R5 klassen som muligt og det lykkedes til fulde. Det er vi både glade og stolte over” siger teamchef Kim Boisen, der udover sin egen placering i toppen kan konstatere, at Martin Johansen har lagt sig i spidsen for DM i R5 klassen.

Nu skal begge biler have et godt eftersyn før det går løs igen om 14 dage til tredje afdeling af danmarksmesterskabet i rally.

Boisen Motorsport ønsker Kristian Poulsen tillykke med en suveræn sejr og siger tak for et godt løb til løbsledelsen fra Sydhavs Rally.

Finn Thomsen
Boisen Motorsport


Læs mere om:
 • Finn Thomsen
 • Kim Boisen
 • Louise Bang Christiansen
 • Martin Johansen
 • SydhavsRally
 • 19/09/20 - SydhavsRally - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: