Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

En bil som ikke ville

DM Rally 
20/09/20 

, det chaufføren gerne ville have den til, Jacobsen Motorsport, alias rallykøreren Jan Jacobsen var klar, parat, GO da DM2 i rally skulle køres på Falster/Sydhavsrally.
 

Der skulle køres 8 prøver i alt, og notekørslen forløb lige efter bogen, hurtige prøver men alligevel med kød på, da farten er høj så skal noterne sidde lige i skabet.

Nykøbing Falster hallen var rallyets centrum med serviceplads lige udenfor, dejligt vejr, og Jan og hans codriver Kaj Mikkelsen/Sporup var klar til at give gas fra første kørte meter i teamets Opel Corsa OPC.

KLASSEN hvor i de kører er benhård, og der skal gives gas fra start, men allerede på den første hastighedsprøve havde Jan ikke tiltroen til bilen især i høj hastighed.

Jan Jacobsen
,”bilen opførte sig meget urolig, og hoppede fra side til side, det var et forløb der fulgte os igennem hele rallyet. Jeg synes ellers at timingen i nedbremsningerne og sving hastigheder er tilbage på vanligt niveau, men den uro bilen gav, den ville jeg ikke gå på kompromis med og oversatse, så det blev sikker kørsel hele vejen til mål”.

ÅRETS,
, anden tredje plads i klassen viste rallyresult.dk da den ottende og sidste prøve var kørt. Holstebro drengen Jan Jacobsen var tilfreds, næste afdeling køres den 3. oktober i midt Jylland, og nu skal bilen serviceres og undervognen tjekkes op men nok til nogle anderledes prøver end dem blev kørt til DM på Falster.

Allan POST


Læs mere om:
  • SydhavsRally
  • 19/09/20 - SydhavsRally - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: