Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Le Mans - De sidste timer er nær

FIA WEC 
20/09/20 

World Endurance ChampionshipDen øverste podieplads ser ud til at være blevet justeret på plads i de forskellige klasser, men løbet kan sagtens nå at udvikle sig inden det ternede flag kommer frem. De bedst placerede danskere ligger på tredjepladsen
 

Årets Le Mans er ved at være nået sin afsluttende fase, nu hvor der "blot" 2 timer tilbage af løbet, bliver der stadig kørt godt til for at bevare de øverste podiepladser.

LMP1
Det er uændret for den førende Toyota TS050 #8 afstanden er stadig 5 omgange ned til de to Rebellion racere. Hos Rebellion Racing har der været en lille duel om andenpladsen og det er efter et pitstop blevet vekslet mellem dem og nu er det Rebellion Racing #1 som fører foran Rebellion Racing #3. Toyota #8 har ikke givet op, de prøver stadig at genvinde en del af det tabte.

LMP2
Placeringerne er stadig uændrede i toppen af klassen, forrest ligger United Autosports #22 med Jota #38 kæmpende efter sig. De godt kørende G-Drive Racing #26 ligger på tredjepladsen, her er det Mikkel Jensen der sidder i bilen.

GT pro
Der hersker en rolig og koncentreret kørsel hos GT Pro klassen, hvor Aston Martin Racings #97 stadig ligger foran AF Corse Ferrari #51. På tredjepladsen kører en stabil Aston Martin #95 med Marco Sørensen bag rattet.

GT am
I den mindste klasse er der stadig gode dyster om topplaceringerne. I front er det stadig TF Sport #90. Nu er det Team Project 1 Porsche #56 der ligger på andenpladsen med en godt kæmpende Nicklas Nielsen efter sig på tredjepladsen i Ferrari AF Corse #83.

De otte danske køreres placeringer:
LMP2
3. plads - #26 - Mikkel Jensen
-. plads - #33 - Anders Fjordbach
GT PRO
3. plads - #95 - Nicki Thiim + Marco Sørensen
7. plads - #92 - Michael K. Christensen
GT AM
3. plads - #83 - Nicklas Nielsen
6. plads - #66 - Jan Magnussen
9. plads - #85 - Michelle Gatting

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 20/09/20 - Le Mans - FIA WEC - FIA VM
  •