Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Tredje løbsweekend i træk for Ib Kragh

DM Rally 
18/09/20 

To uger efter, at han sammen med Ditte Kammersgaard tog hul på forsvaret af deres DM-titel i rally, skal Ib Kragh atter kæmpe om DM-point.
 

”Lørdag skal vi køre Sydhavsrallyet med base i Nykøbing Falster,” siger Ib Kragh, ”og det betyder, at det faktisk er tredje løbsweekend i træk for os. I sidste weekend var vi således i Ringkøbing for at deltage i et rallysprint. Vi havde en lille defekt på bilen, hvor et led til en trækaksel drillede, men det var okay at få bilen testet af igen og så vel at mærke undgå skader.”

”Sydhavsrallyet var oprindeligt planlagt til at skulle have været et todagesarrangement, hvor der også skulle køres hastighedsprøver fredag aften. Det havde jeg glædet mig til, for det er så sjældent, at vi kører om aftenen i mørke herhjemme, men arrangørerne har naturligvis været nødsaget til at ændre på sin planlægning, og det er helt forståeligt.”

Sydhavsrallyet bliver den anden af årets fire DM-afdelinger i rallyer, og det meget komprimerede sæsonprogram giver udfordringer.

”Det bliver vigtigt at gennemføre for at kunne være i toppen af tabellen,” siger Ib Kragh. ”Vores taktik holdt sidste gang, og hvis vi kan gentage det, er det fint for mig. Vi ligger tæt i toppen. Kristian Poulsen og Esben Hegelund var hurtige, men også uheldige, så vi må se, om ikke vi kan finde nogle sekunder hist og pist.”

Sydhavsrallyet får som sagt base i Nykøbing Falster, og det er et sted, hvor der gennem årene er blevet afviklet mange DM-rallyer.

”Det er et forholdsvis fladt område, og der bliver nok nogle lange, lige stræk. Det bliver sikkert ikke så svært som prøverne i Tyskland, hvor der var mange sving, men vi må prøve at få det bedste ud af det,” siger Ib Kragh. ”Vi håber på, at det er nogle gode prøver. Det er sikkert nogle prøver, vi har kørt før.”

IK Rally Racing

Læs mere om:
  • Ditte Kammersgaard
  • Ib Kragh
  • IK Rally Racing
  • SydhavsRally
  • 19/09/20 - SydhavsRally - DM Rally
  •