Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Sydhavsrally lægger asfalt til Dansk Super Rallys anden afdeling

DM Rally 
17/09/20 

2020-sæsonen er nu for alvor kommet i gang, og i et noget komprimeret efterår er det Sydhavsrally med udgangspunkt i Nykøbing Falster, der lægger asfalt til anden af deling af DSR, Dansk Super Rally.
 

Otte hastighedsprøver på ’sydhavsøerne’ danner rammen Sydhavsrally, der ud over at tælle til Dansk Super Rally også er kandidatløb til FIA European Rally Trophy. I alt 242 kilometer skal tilbagelægges, og af dem er 95 kilometer specialprøver. Specialprøve 8 er desuden powerstage

Det er Nykøbing F Motorsport, NFMS, der er arrangører af anden afdeling af DSR. Den ceremonielle start på rallyet lørdag den 19. september 11.30, hvorefter starten går. 18.00 forventes rallyet slut, og vindere og klassevindere hyldes ved podiet i rallyets hovedkvarter.

Servicepladsen ved Nykøbing Falster-hallen er lukket for publikum, men her er det dog muligt at købe et program med oversigtskort over prøverne og hvor man kan opleve bilerne.

SS 1 ved MJ Autolak i Sakskøbing/Nakskov tæller 15,5 km. SS2 er noget kortere og tæller 6 km og køres ved Peugeot Sakskøbing. SS3 og 4 er gentagelser af de to første prøver.

Efter service rykker rallyet lidt og kører SS5 ved Aut2parts Lolland-Falster, på 5,5 km, mens SS6 med 18 km er rallyets længste. SS7 er gentagelse af SS5 og rallyet lukkes med SS8, som nævnt også powerstage, hvor der kan hentes ekstra point til mesterskabet.

54 mandskaber var tilmeldt ved fristens udløb. En lang række af favoritterne i det samlede regnskab er tilmeldt, hvor det er Michael Sørensen/Erik Kristensen, der fører foran Kim Boisen/Louise Christiansen (foto). Regerende DSR-mestre Ib Kragh og Ditte Kammersgaard ligger som 3. efter Cimbern Rallye, mens Kristian Poulsen/Ole R. Frederiksen er uden point efter DNF i første afdeling.


Læs mere om:
  • SydhavsRally
  • 19/09/20 - SydhavsRally - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: