Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Gik næsten efter planen

Super GT Danmark 
14/09/20 

Super GT DanmarkKevin Verner havde inden weekendens løb besluttet at der skulle point på mesterskabskontoen. Det gik næsten efter planen, men det sidste løb blev desværre ødelagt af en konkurrent.
 

Kvalifikationen viste at Autoforum Racing Team Silkeborg var på rette vej. Efter den første Super GT løbsweekend, hvor bilen havde fået lidt tæsk, havde Peter Rasmussen fået sat det hele rigtig sammen og Kevin Verner blev nummer to i den endelige kvalifikation.


(Foto: Motorsporten.dk)

Som reglerne er i Super GT, skulle Kevin starte som nummer syv i det første løb. Her var der hårde kampe oppe foran i feltet, men Kevin holdt hovedet koldt. Han kørte sikkert og udnyttede de andres fejl og sluttede på andenpladsen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Til andet løb gik starten ikke helt så godt. Der blev kørt hårdt i starten og Kevin holdt sig ude af balladen. Han tabte to placeringer i starten, men igen kørte han sig frem i det hårde felt og sluttede som nummer syv i løbet.


(Foto: Motorsporten.dk)

De gode resultater som Kevin havde samlet i kvalifikationen og de to første løb betød at han igen skal starte som nummer to. Kevin får en fornuftig start og ser ud til at få en god placering. Kort inde i løbet bliver han ramt af en konkurrent i et uheldigt overhalings forsøg.


(Foto: Motorsporten.dk)

Sammenstødet gør at han får ødelagt sit styretøj og skal kæmpe med bilen. Det betyder at han taber placeringer, men slutter dog finaleløbet på en flot femteplads.

"Det var dejligt at være i bilen igen, som kørte helt som den skulle, hele weekenden." fortalte Kevin efter weekenden. Han siger også at han havde været på 'skammelen' hvis han ikke havde været påkørt i starten af sidste løb.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 12/09/20 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •