Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Rossel tilfreds med podieplads

Super GT Danmark 
14/09/20 

Super GT DanmarkDer blev kæmpet heftigt, da Kevin Rossel og Team Scanview vendte tilbage til Super GT for en enkelt weekend, og den forsvarende mester var efterfølgende godt tilfreds med en tredjeplads.
 

I bil nummer et vendte Kevin Rossel tilbage til Super GT, hvor Night Race i denne weekend var forvandlet til Light Race, og det var også som om, at der skete en forvandling med den forsvarende mester, der kun havde haft mulighed for at forberede sig meget lidt, inden han igen kunne tørne ud på dansk asfalt.

Fra den indledende træning og frem til finalen faldt flere og flere brikker på plads, og derfor fik han kæmpet sig på podiet i en weekend, hvor der blev kæmpet bravt.


Nicki, Ole og Kevin tog pokalerne.
(Foto: Team Rossel)

- Jeg er ret godt tilfreds med en plads på podiet under de forudsætninger, fordi vi nåede kun en halv testdag i regnvejr, og vi måtte arbejde hårdt hele vejen igennem for at få bilen til at spille helt. Det var lige så fedt ræs, som det altid har været, hvor der blev bokset godt ude på banen, men vi kunne se, at vi var konkurrencedygtige, særligt til sidst. Vi gik efter at være med til det sjove, og det nåede vi heldigvis til finalen, konkluderer Kevin Rossel, der fandt melodien, da regnen ramte Padborg Park.

- De tilpasninger, som vi lavede til heat 2, hjalp os meget, og derefter satsede vi lidt til finalen, hvor vi ramte den rigtige opsætning, og hvor bilen arbejdede, som vi gerne ville have det. Så på den måde, blev vi hjulpet af regnen, men jeg synes også, at jeg med gode starter fik vist, at jeg var godt kørende i alle tre heat.

Efter kvalifikationen tvivlede jeg da lidt på, om vi ville nå at få tingene godt nok på plads, men hele Team Scanview kæmpede for sagen, og så er det ekstra fedt, når det lykkes. Det var fedt at være tilbage, og det var som at være hjemme igen, men jeg har stadig mit fokus på Super Trofeo, hvor jeg skal ned og teste på Spa de kommende dage, lyder det fra Kevin Rossel, som dermed har været på podiet de to sidste weekender i både Super GT og netop Super Trofeo, hvor han vandt seneste løb på Nürburgring.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Padborg Park
  • 12/09/20 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •