Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Hård weekend for team HH Racing

Danish Endurance
Championship 

13/09/20 

DEC - Danish Endurance ChampionshipDet startede ellers godt for HH Racing, til Light Race på Padborg Park. Jesper Holmegaard Holst og Rasmus Holmegaard Hansen, satte begge hurtigst tid i tidtagningerne og skulle derfor starte i poleposition i begge løb.
 

Første løb startede ligeledes godt og Jesper lå i front og havde en god kamp med den tætteste konkurrent. Men for enden af den korte langside, blev Jesper pludselig overhalet af sit eget forhjul, så er der ikke meget at stille op og Jesper forsatte med ca. 160 km i timen ud i sandkassen og hjulet fortsatte lang ud i skoven.

Udover chokket, skete der heldigvis ikke noget med Jesper, men bilen skulle igennem en større reparation. Fredag aften måtte mekaniker Tage Hansen en tur til Fyn efter reservedele og kl. 01.30 måtte man konkludere at der manglede flere dele og Rasmus og teamets anden mekaniker Kenneth Holm måtte endnu en tur til Fyn.

Bilen var klar igen til lørdagens løb. Rasmus lavede en rigtig god start, men efter 3 omgange meldte bilen en motorfejl og Rasmus og Jesper måtte holde i pitten stort set hele løbet.

I DEC betegnes det som gennemførelse af løbet, hvis man kører en hel omgang i de sidste 10 min. Og det lykkedes heldigvis HH Racing at få bilen over målstregen og derfor fik de også vigtige point ind på kontoen.

Det blev ikke den weekend HH Racing havde drømt om, men de fik i den grad bevist, at ordet opgive, ikke findes i deres ordbog. Rasmus og Jesper ligger stadig nr. 1 i klassen og HH Racing håber at kunne tage Danmarksmesterskabet med til Fyn, når der køres finaleløb på Padborg Park d. 10-11 oktober.

HH Racing


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 12/09/20 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •