Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Komplet intercom sæt

Job & handel 
11/09/20 


 

Komplet intercom med 2 stk. Autotel Race Pit headset og 2 stk. Autotel Race Engineer headset koblet op med 4 stk. Kenwood radioer med ekstremt god rækkevidde.

Sættet har noise cancelling og kommer i professionel flightcase med 6 stk. opladere indbygget. Autotel er førende indenfor intercom til motorsport.

Nypris var 30.000 kr.

Pris: 9.000 kr.

Kontaktes på 60188087 eller mp@boosted.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.