Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 Danmark

Svensk talent til Grand Prix Tours Racing

FR 2000 DK 
22/03/03 

Formula Renault 2000 DanmarkDet svenske racertalent Joakim Frid skal køre Formel Renault for Grand Prix Tours Racing i 2003
Grand Prix Tours Racing optimerer sin indsats i Formel Renault mesterskabet i år med kontrakten med den 21-årige svensker, der allerede har bevist sin kunnen i Formel Ford, hvor han i 2002 blev nr. 2 i det svenske mesterskab.
 

Joakim "Jocke" Frid er kort fortalt en af Sveriges bedste nye kørere, og han er topmotiveret for at vise sit talent bag rattet i den stærke Formel Renault serie. Og der er da heller ingen tvivl fra svenskeren, når man spørger til hans ambitioner på dansk jord.
- Målet er top 3 i mesterskabet, men jeg kører selvfølgelig for at vinde. Sejre er drivkraften for mig, og derfor har jeg sagt ja til at køre for Grand Prix Tours Racing. Det er et meget seriøst team med masser af erfaring, siger Joakim Frid, der startede sin karriere i gokarts som 8-årig. I 2001 og 2002 deltog han i det svenske Formel Ford mesterskab, og sidste år blev det også til et enkelt løb i engelsk F3 for Performance Racing.


Joakim Frid har imponeret i svensk Formel Ford og er nu klar til nye udfordringer i det danske Formel Renault mesterskab.
(Foto: Grand Prix Tours Racing )

- Den erfaring som GPT Racing har, er en stor støtte for mig. Det bliver et lærerigt år for mig, da det er første gang jeg skal køre en hel sæson i en bil med vinger, og i en bil som er meget anderledes end Formel Ford. Det skal blive en spændende udfordring, og jeg er klar over at de danske kørere er meget dygtige, så det bliver en hård kamp på banen, som jeg glæder mig meget til, siger Joakim Frid,

Hos Grand Prix Tours Racing, der i år deltager i både DTC, Formel Renault, Formel Ford og Yokohama Cup, er der stor tilfredshed over at have sikret sig en aftale med den hurtige svensker.
- Vi har skrevet kontrakt med Joakim, fordi vi er sikre på, at der er et stort potentiale i ham. Han er en rigtig god kører, og bliver kun endnu bedre. Og så er det en stor fordel med en svensker, fordi der i år skal køres to afdelinger på Mantorp og Knutstorp i Sverige. Vi tror på både sejre og podieplaceringer i år, siger teamejer Ole Lilholt.

Grand Prix Tours Racing


Læs mere om:
  • Joakim Frid
  • Grand Prix Tours Racing
  •