Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

De regerende mestre fortsætter deres titelforsvar

Legend Car 
09/09/20 

Tredje mesterskabsrunde foregår bag lukkede døre – og i fuldt dagslys
Egentlig skulle det have været sæsonens højdepunkt for ikke bare deltagerne i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen, men også for de mange fans, der elsker at følge den underholdende og spændende klasse.
 

Men det Padborg Park Night Race, der i månedsvis har været planlagt til at blive afsluttet i mørke med den sønderjyske racerbane oplyst i projektørlys, er blevet til et Light Race – et race, der foregår uden adgang for publikum.

Stemningen bliver derfor ikke den samme, men det gør indsatsen bestemt hos de 30 kørere, som er tilmeldt i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen. For som altid vil der ikke blive lagt fingre imellem i de mange nærkampe. Mørke eller ej.


Vejrudsigten lover en byge eller to, så deltagerne i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen skal nok få deres udfordringer.
(Foto: Henning Smed)

To afdelinger er indtil nu blevet kørt, og efter dem har feltets to regerende mestre lagt sig solidt i front. Magnus Madsen, Ringkøbing, fører således hovedmesterskabet, mens oldboys-mesteren Lars Bohnensach Ebbesen, Varde, indtager førstepladsen blandt den ældre del af feltet.

Magnus Madsen blev sat tilbage, da han kort før sæsonstarten totalskadede sin racervogn under en testdag. Han kom dog godt igen ved sæsonpremieren, og ved årets anden mesterskabsafdeling – der fandt sted under meget vekslende vejrforhold på netop Padborg Park – formåede han overraskende at køre en maksimumscore ved at være bedst i såvel tidtagningen som de tre løb. En af de tre sejre blev således opnået fra en startposition som nummer 20…


Magnus Madsen (195) har fået en god start på sit titelforsvar i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen.
(Foto: Morten Alstrup)

Let spil fik Magnus Madsen dog ikke, og det får han næppe heller ved det kommende Padborg Park Light Race. Magnus H. Jensen, Hinnerup, var således stærkt kørende ved sæsonpremieren og bragte sig i front for mesterskabet, men havde siden en uheldig anden runde. Her var det i stedet Joachim Lee Holmstoel, Silkeborg, som ydede den største modstand mod Magnus Madsen. Men flere kørere lurer i feltet. Sidste år var det Mirza Ahmetagic, Randers, som var Magnus Madsens hårdeste rival i titelkampen, men i år har han haft en nærmest katastrofal sæson, hvor han kun en enkelt gang er sluttet et løb i top 3. Han jagter helt sikkert revanche og oprejsning, mens Frederik Valdemar Schrøder, Aalborg, godt kan gå hen at blive en dark horse.

Blandt chaufførerne over 40 år har Lars Bohnensach Ebbesen et særdeles solidt forspring. Når man tager i betragtning, at der kun er afviklet to mesterskabsafdelinger, at der er 100 point på spil i hver, og at han så har en oldboys-føring på 66 point, virker han nærmest usårlig. Eneste kører, som indtil nu har formået at slå ham, er Mike Nordby Mathiesen, Varde, men man skal nok også forvente, at Kim Schmidt Petersen, Hadsten, og Thomas Iversen, Horsens, vil forsøge at gøre mesteren rangen stridig.

Legend Car Cuppen kører træning og tidtagning fredag, mens de tre heats afvikles lørdag. Desværre uden publikum.

Padborg Park I/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 12/09/20 - Padborg Park - Legend Car
  •