Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Youngtimer Challenge

Optimal sæsonstart for Nick Stentved

Youngtimer 
09/09/20 

2020 sæsonen blev endeligt skudt igang på Ring Djursland i den forgangne weekend, og det kunne ikke være gået meget bedre for den Danske Youngtimer mester, Nick Stentved.
 

Teamet har været meget spændt på at prøve kræfterne af i den hurtigere, og mere konkurrencestærke klasse 2, og det må siges at forarbejdet har givet pote.

Tidtagningen gik over alt forventning, da Nick satte hurtigste tid med hele 0.651 sekund ned til nummer 2.


(Foto: Skarpe fotos)

Nu skulle det så omsættes til en heatsejr i heat 1. Nick tog starten, skarpt forfulgt at konkurrenterne, og mistede føringen efter 3 omgange, da gearkassen voldte problemer, hvorfor han mistede et gear på langsiden. Kørestilen blev tilpasset, og efter 6. omgang lå han igen i front. Dette holdte hele vejen til det ternede flag.

Heat 2 starter Nick igen 1’er, og da starten er gået, ser han sig ikke tilbage, og ender heatet på en sikker 1’er, med 11.699 sekunder ned til nummer to.


(Foto: Skarpe fotos)

Til 3. og sidste heat, starter Nick igen i front.
Præcis som i heat 2, slukker lamperne til starten, og Nick sætter kursen mod det ternede flag. Dette resulterede igen i en 1. plads, denne gang med 10.752 sekunder ned til nummer 2.

Så alt i alt, en perfekt weekend for Nick Stentved.

Stentved Racing


Læs mere om:
  • Nick Stentved
  • Ring Djursland
  • 06/09/20 - Ring Djursland - Youngtimer
  •