Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - NEZ

Double champ

Rallycross - NEZ 
08/09/20 

Efter det sidste løb i det danske mesterskab, gik motoren i stykker og teamet havde travlt med, at få den til Sverige for at finde fejlen, da de ville stille til start i support klasse til Rally X, som er det største internationale løb på dansk jord. Og der var travlhed i weekenden, da der blev afholdt hele to løb på blot en weekend.
 

Lørdag tager Peder to andenpladser, lige efter den hurtige Kenneth Konge. I tredje heat har Peder lidt svært ved at komme ud af startblokken på regnvejrsdækkende. Efter et overhalingsforsøg ned af langsiden, er han lidt sen på bremsen og ender i udkanten af jokeren, med en konkurrent foran, som holdt på tværs. Herefter har Peder svært ved at indhente de forreste.

Det rækker heldigvis til en semifinale, som Peder vinder efter hård kamp fra konkurrenterne. I finalen kommer Peder afsted, som nummer to lige efter Kenneth Konge igen. Efter flere overhalingsforsøg fra Peders side lykkedes det endelig, at komme forbi på sidste omgang og dermed vinder Peder finalen. Dog har volvo’ens bagende fået et godt tryk, så der skal skiftes kofangerstivere inden der skal kæmpes igen søndag til et nyt løb.

Søndag er næsten en tro kopi af lørdagens heat. Peder vinder igen de to første heat og kører en andenplads i hus. Dette giver ligeledes plads i semifinalen, som også vindes. I finalen kommer Peder ud som nummer to. Men fra omgang til omgang kan Peder se han kommer tættere og tættere på den forankørende. På sidste omgang får Peder lavet en hidtil uset overhaling fra hans side, ud over det lille hop der er igennem tunnelen. Peder vinder finalen for anden gang denne weekend.

Nu skal Peder hjem og have rettet det sidste på bagenden ud, så volvo’en står helt klar til finaleløbet den 26. september på Nysumbanen, hvor mesterskabet skal afgøres.

Peder T. Rallycross Team

Majken Langhoff


Læs mere om:
  • Nysum
  • 06/09/20 - Nysum - Rallycross - NEZ
  •