Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperCup

Momentum Racing tager til Padborg

SuperCup 
08/09/20 

Momentum Racing sætter kursen mod Padborg Park, hvor sæsonens andet løb for holdet skal køres.
 

Det bliver dog endnu en gang med nye udfordringer for holdet fra Kalvehave på Sydsjælland. Mens sæsonens første løb i juni måned blev kørt i Special Saloon Car klassen, stiller de to Seat Ibiza 1,8 med Oliver Rømer og Jens Kristoffersen op i Yokohama SuperCup denne weekend.

Det var da også den oprindelige plan, da bilerne har gjort det i de tidligere sæsoner, men den klasses første løb blev aflyst grundet manglende deltagere tilbage i juni måned, og derfor tog de i stedet en weekend i SSC klassen.

Nu boomer Yokohama SuperCup til gengæld, med over 10 konkurrenter til de to Seat kørere, og derfor har de valgt at vende tilbage hertil.


(Foto: JJ Media)

Åbningsløbet forløb ellers meget godt, hvor Jens fik kørt 2 førstepladser og en andenplads hjem, mens Oliver fulgte lige efter, med en 3. plads og to andenpladser i Super Touring kategorien.

Vigtigst af alt, så lærte holdet en masse omkring bilerne, som er helt nye for dem i denne sæson. Siden da, har holdet haft en enkelt testdag på netop Padborg Park, for at være endnu mere forberedt på weekendens udfordringer.

Vejrmæssigt kan det gå hen og blive til lidt af hvert. Vejrudsigterne ligger og svinger lidt mellem tørvejr og lidt regn, så det kan man vist først tage stilling til, når man skal på banen.


(Foto: JJ Media)

Weekenden bliver lidt utraditionel, i forhold til hvad man ellers kender. For det første bliver det afviklet fredag og lørdag, da det oprindeligt var planen at slutte i mørke lørdag aften. Det har COVID-19 situationen dog sat en stopper for, da der ikke må komme tilskuere ind til arrangementet, så i stedet bliver det ændret til at være et rent dagsløb.

Så det er super ærgerligt, at der ikke kan komme nogen tilskuere til arrangementet, da det altid giver lidt ekstra stemning. I stedet å I nøjes med at følge opdateringerne omkring weekendens resultater på https://www.facebook.com/MomentumRacingDK/

Oliver Rømer starter i bil nummer 31, mens Jens Kristoffersen kører med bil nummer 32.

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Fredag
Træning 09.20
Kvalifikation 12.45
Løb 1 16.45

Lørdag
Løb 2 09.50
Løb 3 13.40

Momentum Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Jens Kristoffersen
  • Oliver Rømer
  • Momentum Racing
  • Padborg Park
  • 12/09/20 - Padborg Park - SuperCup
  •