Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Tilfreds med indsatsen

DM Rally 
08/09/20 

Indsatsen afspejlede meget godt placeringen og indsatsen, tredje bedst blandt danskerne i Gruppe E, her snakker vi DM Rally, og om mandskabet Jan Jacobsen/Kaj Mikkelsen, som kørte med om placeringerne og pointene i deres klasse til Cimbern Rally, i det nordlige Tyskland.
 

Meget krævende prøver, et vejr som gav sin udfordringer, og så ellers GO, på vej til den første hastighedsprøve.

Jan Jacobsen, Jacobsen Motorsport fortæller
”Jeg er tilfreds med resultatet i denne første afdeling, vi har førhen lagt i grøften, været med helt i toppen, men kommet hjem uden point. Denne gang ville jeg i mål med point på kontoen, og med en hel bil, og samarbejdet med Kaj i kabinen var til UG”.

DET SORTE GULD er dækkene, som skal omsætte Corsa’ens mange kræfter til fart, de skal kunne bremse bilen hurtigt ned, og sørge for at der er fuld skrue på forhjulene i svingene. Jan fandt aldrig formlen i regnen til at stole hundredeogtiprocent på dækkene, så makkerparret fandt deres eget tempo, og kørte safe but fast.

TIMING er altafgørende i levering af noterne på rette tid og sted, og her fungerede samarbejdet fantastisk, på nogle af de sværeste prøver på DM kalenderen.

I Klasse var Casper Olsen/Mikkel Kraup Hansen i en lignende bil bare hurtige, så stort tillykke til dem, men Jan er tilfreds med indsat og slut produktet, nu skal bilen tjekkes igennem inden DM2, som er om under 14 dage.

Allan POST


Læs mere om:
  • Schleswig
  • 05/09/20 - Schleswig - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: