Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

HH Racing gjorde igen rent bord på Jyllandsringen

Danish Endurance
Championship 

08/09/20 

DEC - Danish Endurance ChampionshipDet tegnede til at blive en hård weekend for Rasmus Holmegaard Hansen, da hans makker Jesper Holmegaard Holst blev forhindret i at deltage i weekendens DEC løb på Jyllandsringen.
 

Rasmus skulle derfor selv køre de tre tidtagninger lørdag formiddag. Det viste sig at blive på en meget våd bane, men hvis der er noget Rasmus er vild med, så er det race i regnvejr og han satte da også hurtigst tid i alle tre tidtagninger og fik dermed 15 point ind på kontoen.

Rasmus kom godt fra start i første løb og førte fra start til slut. Andet løb blev en mere spændende affære. Der blev gået til den og der var flere perioder med safetycar. Efter pitstoppet lå Rasmus nr. 2, men så kom regnen og Rasmus kunne køre over målstregen på en førsteplads. I tredje løb kom Rasmus også bedst fra start og da flere konkurrenter udgik, handlede det for Rasmus mest om at få bilen sikkert over målstregen.

En fantastisk weekend hvor HH Racing for anden løbsweekend i træk gjorde rent bord og satte 105 point ind på kontoen ud af 105.

Om de formår at gøre det samme næste weekend til light race på Padborg Park må tiden vise, men udsigten til at tage Danmarksmesterskabet rykker i hvert fald tættere på.

HH Racing


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 06/09/20 - Jyllandsringen - Danish Endurance Championship
  •