Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk motorsport

Historiske hemmeligheder

Historisk 
08/09/20 

Efter efter en aflyst forårssæson kunne Ring Djursland endelig åbne 2020 sæsonen med Historisk Weekend den 5.-6. september.
 

Desværre skete det nærmest i hemmelighed uden at tilskuerne havde mulighed for at nyde synet af, og lyden fra, de gamle racere.

Det lagde dog ikke en dæmper på aktiviteterne på banen, hvor både de fire- og tohjulede veteraner var i aktion.


Karsten Ree var blandt vinderne på Ring Djursland med sin røde Ford GT40.
(Foto: Ib Trebbien)

I 65-klassen var Verner Nielsen hurtigst i den to første heat med sin Marcos, mens Karsten Ree, der var blevet diskvalificeret i første heat for ikke at tage en strafbane, revancherede sig med sejr i tredje heat med sin Ford GT40.

Jacob Wunderov sikrede sig to ud af tre heatsejre i 71-klassen med sin grå Datsun/Nissan 240Z, og Ulrik Steen Hansen gjorde det tilsvarende godt i Formel klassen.

I 76-81 og 90-klassen stod kampen om heatsejre og hurtige omgange mellem Kenneth Vagtholm og Jacob Teil Hansen.

Herudover blev der afviklet løb for Seven Racing - Arion, Youngtimerne (der havde weekendens største startfelt) samt tre Classic MC felter.

Næste løb på Ring Djursland køres den 26.-27. september med Super GT og den nye TCR klasse blandt hovedattraktionerne og forhåbentligt med adgang for publikum.

Ring Djursland


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 06/09/20 - Ring Djursland - Historisk
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her