Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT World Challenge Endurance

Dennis Lind efter GT World Challenge Nürburgring: Et udfordrende, men sjovt ræs

GT World Challenge
Endurance 

07/09/20 

Den danske Lamborghini-fabrikskører Dennis Lind sluttede på en 16. plads i søndagens sekstimersløb på Nürburgring, hvor et ekstra pitstop sendte FFF Racing-teamet ud af kampen om et topresultat.
 

Anden afdeling af årets GT World Challenge Europe Endurance Cup blev en hård prøvelse for Dennis Lind, Marco Mapelli og Andrea Caldarelli. De tre Lamborghini-fabrikskørere sluttede på en 16. plads blandt næsten 50 biler i det seks timer lange racerløb, som blev afviklet på tyske Nürburgring søndag.


(Foto: SRO MEDIA)

– Det var et hårdt ræs og pointmæssigt ikke så fantastisk. Men alligevel var det et af de sjoveste i min karriere. Især først stint var ret spændende. Der blev kørt ekstremt tæt og ikke givet ved dørene, så allerede ved første pitstop så vores bil ud som om, at den havde været med i en krig. Vi vidste fra start, at vi ville blive udfordret på farten på langsiderne, men det lykkedes os alligevel at få sat en stærk løbsbil op, som vi kunne kæmpe med, lyder det fra Dennis Lind.


(Foto: SRO MEDIA)

– Teamet leverede en fantastisk indsats som altid, men vi lavede desværre en fejl under et af pitstoppene, hvor vi lukkede en konkurrent forbi. Det store tab skete dog mod slutningen af løbet, hvor Andrea (Caldarelli, red.) måtte tage et ekstra pitstop for at få udbedret en skade ved venstre baghjul. Det var ærgerligt, for jeg tror godt, at vi kunne have været med i kampen om en podieplacering. Det var en hård kamp, fordi vi måtte være aggressive og satse hårdt nogle steder for at kompensere for vores manglende topfart på langsiden. Men netop dét betød også, at det var et fedt ræs med masser af kampe og action.


(Foto: SRO MEDIA)

Næste opgave for Dennis Lind, Marco Mapelli og Andrea Caldarelli er det berømte 24-timersløb på Spa-Francorchamps, som også udgør tredje afdeling af det europæiske GT World Challenge-mesterskab. Løbet på den belgiske Formel 1-banen afvikles den 29.-30. september.

Dennis Lind Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Nürburgring
  • 06/09/20 - Nürburgring - GT World Challenge Endurance
  •