Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Udfordret Esben Hegelund

DM Rally 
07/09/20 

Resultat Cimbern Rallye / DM 1.
Glæden ved endelig at skulle i gang med rallysæsonen, blev afløst af udfordringer for Hegelund Motorsport.
 


(Foto: Morten Dam - Specialpress)

Esben Hegelund og codriver Karsten Isaksen, meldte inden weekends arrangement sig 100% klar, men det blev lidt mere udfordrende, end de havde forventet.

”Hvis vi skal starte med det positive, så kan vi se, at vi har speeden når alt flasker sig. Karsten og jeg har kørt mange motorløb sammen, og det fungere rigtigt godt mellem os, men denne gang fandt vi aldrig flowet, som i sidste ende gjorde, at vi ikke sluttede med et topresultat.

Årsagen til det manglede flow og alt for svingende resultater på de 6 forskellige hastighedsprøver, har jeg ikke et svar på lige nu, men det er helt sikkert noget jeg vil bruge noget tid på, så vi kan få styr på det og igen levere topresultater. Mange ting går igennem ens hoved lige nu.

Set fra den tekniske side, så har vi world class service fra Wevers Sport, som servicerer bilen. Selve bilen fungerer også rigtigt fint, jeg skal vænne mig til den aggressive opsætning, som bilen har. Den er meget kontant, det kan helt sikkert blive godt, når vi bliver dus med den og kan udnytte dens potentiale endnu mere end denne gang.


(Foto: Morten Dam - Specialpress)

Med 3 snurreture, og en tur på marken på sidste prøve, så står man ikke på sejrsskamlen, når løbet slutter, men vi kom i mål. Det bliver jeg nok glad for, når der er gået et par dage. Vi er allerede nu bagud i forhold til vores målsætning, om at slutte i toppen af mesterskabet, men vi kommer stærkt tilbage ”siger Esben Hegelund.

Løbet blev vundet generelt af Tyske Christian Riedemann i en Skoda Fabia R5 Evo.

Set med Danske øjne blev top 5 som nedenstående:
1. Michael Sørensen Skoda Fabia R5 49:23,2
2. Ib Kragh Skoda Fabia R5 49:35,1
3. Martin Johansen Peugeot 208 R5 49:52,0
4. Esben Hegelund Skoda Fabia R5 Evo 51:07,0
5. Steen Johansen Skoda Fabia R5 52:47,7

Næste gang teamet skal i kamp bliver d. 18-19. september på Lolland-Falster.

Se mere her http://www.sydhavsrally.dk/

Kjeld Seidler


Læs mere om:
  • Esben Hegelund
  • Karsten Isaksen
  • Schleswig
  • 05/09/20 - Schleswig - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: