Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Michelle Gatting kommenterer TCR Denmark på søndag

TCR Denmark 
05/09/20 

TCR DenmarkNår vi blænder op for TCR Denmark på søndag, så bliver det med en ny medkommentator ved siden af Felix Smith på DPlay og 6'eren.
 

Jesper Carlsen er forhindret af sine forpligtelser med Kevin Magnussen, som kører Italiens Grand Prix denne weekend, og derfor har 6'eren og Discovery hentet Michelle Gatting ind i stedet. Faktisk var det meningen, at Gatting selv skulle have kørt Danish Endurance Championship denne weekend, men nu blev det i stedet bag mikrofonen.

- Jeg skulle have kørt DEC, men bilen gik i stykker i går til en test - så mens det først var sådan, at jeg både skulle have speaket og kørt, så bliver det kun speak nu. Det er en spændende opgave, som jeg ser meget frem til, forklarer hun og fortsætter:

- Jeg har ikke kommenteret så meget før, men det bliver spændende. Jeg speakede lidt i forbindelse med Le Mans 2017, og der var det rigtig svært, fordi der er så mange biler og kørere indblandet. Jeg satser på, at mit kendskab til kørerne og banen vil komme mig til gavn her - og jeg kender jo rigtig mange af dem helt tilbage fra gokart, så mon ikke der er lidt at fortælle, siger Michelle Gatting.

TCR Denmark kan søndag følges på DPlay og 6'eren.

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Michelle Gatting
  • Jyllandsringen
  • 06/09/20 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  •