Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Det klør i speederfoden…

DM Rally 
04/09/20 

Hegelund Motorsport melder sig klar til DM 1 Cimbern Rallye lørdag d. 5. september 2020.
Det har været en alt for lang pause, men nu sker det endelig. Første afdeling af DM i Rally er nu på lørdag.
 

DM-sæsonen i år har grundet Corona været meget udfordret. Trods udfordringerne, er det lykkedes for arrangørerne, sammen med Minirally Syd, at få arrangeret 4 løb, som skal afgøre, hvem der løber med mesterskabet i Dansk Super Rally 2020.

Rally-makkerparret Esben Hegelund og codriver Karsten Isaksen, melder sig ind i kampen om mesterskabet. Sidst teamet var i action, var til Rally Roskilde 21. september 2019, hvor de sluttede med en generelsejr.

”Som overskriften antyder, så er vi virkelig tændt på at komme ud og give gas på de Nordtyske veje. Vi kommer til løbet med en rigtig god fornemmelse i kroppen, bilen, som vi skal deltage med i de 4 løb i år, er en Skoda Fabia R5 Evo. Bilen er en fabriksbil, som tidligere er kørt af Oliver Solberg i Rally Sweden. Vi har i ugen op til rallyet, testen bilen og den fungerer rigtigt fint.

Vores målsætning er helt klar, vi går efter sejren, men let bliver det ikke. Feltet af rallybiler i seriens kongeklasse R5, tæller ikke mindre end 14 biler, og de 7 er danske R5 biler ” siger Esben Hegelund fra Randers.

Første afdeling i Nordtyskland

Løbet afvikles i området omkring Süderbarup, et for de Danske rallyteams velkendt sted. Flere gange tidligere har netop Süderbarup været centrum for afdelinger af det Danske mesterskab.

Der vil være begrænset adgang for tilskuer pga. Corona.

Løbet består af 6 specialprøver på i alt 85 km, starten er fra Süderbarup kl. 12:00 og feltet er i mål igen kl. 17:00.

Hegelund Motorsport


Læs mere om:
  • Esben Hegelund
  • Karsten Isaksen
  • Schleswig
  • 05/09/20 - Schleswig - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: