Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Optakt til weekendens løb på Jyllandsringen

Yokohama
1600 Challenge 

03/09/20 
Yokohama

I den kommende weekend køres 3. afdeling i Yokohama 1600 Challenge på Jyllandsringen. Som noget nyt er der denne gang tre tællende heat mod normalt to.
 

Lørdag køres der træning kl. 09:10, efterfulgt af kval. kl. 13:30.

Søndag kan vi se frem mod tre spændende heat, hvor der lægges ud med 1. heat kl. 10:25, derefter heat 2 kl. 13:25, og allerede kl. 15:45 skal kørerne være klar igen til deres sidste start.

Martin Mortensens har efter sigende solgt sin Suzuki og den forventes til start her i weekenden. Denne bil viste god fart med Martin bag rattet, da sidste afdeling blev kørt på Zandvoort banen i Holland. Her fik Martin en sejr i heat 2.

Før weekenden ligger Steffen Larsen i front med 87 point, forfulgt af Mirza Lovic med 77 point. Mirza kørte virkeligt godt ved 1. afdeling på Jyllandsringen, og var her i føring.

Han forfølges skarp af Mikkel Gregersen i den gule Scirocco med 76 point. Mikkel kørte et god løb på Zandvoort med en 1. og en 3. plads.

Lillebror Lovic (Mirel) er nr. 4 men faldt lidt tilbage på Zandvoort, efter et flot løb i første afdeling på Jyllandsringen.

Derefter følger Jørn Vestergaard, som desværre har haft defekt i begge af de to første afdelinger. Er bilen klar, er Jørn det helt sikkert også. Han er normalt meget hurtig på Jyllandsringen.

Så alt ialt er kampen tæt om top 5.

Kørerforeningen Yokohama 1600 Challenge


Læs mere om:
 • Jyllandsringen
 • 06/09/20 - Jyllandsringen - Yokohama 1600 Challenge
 •  
   

  Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     D4 Enterprise Solutions