Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

TCR Weekend - Tidsplan

Diverse 
03/09/20 

Der er tre klasser til start ved Jyllandsringens kommende weekendprogram, TCR Denmark, Yokohama 1600 Challenge og Danish Endurance Championship.
Spørgsmålet om publikumsadgang er stadig uvist og i skrivende stund er der ikke adgang for tilskuere
 

I TCR Denmark føres mesterskabet af Kasper H. Jensen med 67 point og han følges af Nicolai Sylvest der har 58 point. Efter dem ligger der tre skrappe kørere Jacob Mathiassen (48p), Martin Andersen (47p) samt Michael Markussen (41p) og med den forestående dobbeltafdeling på Jyllandsringen skal der nok blive rykket lidt på placeringerne, når de 15 kørere skal ud på asfalten efter en lang sommerpause.


(Foto: Motorsporten.dk)

Hos Yokohama 1600 Challenge er der skiftet rundt i toppen efter den sidste afdeling på Zandvoort. Steffen Larsen er strøget til tops med 87 point og med 77 point er Mirza Lovic rykket ned på andenpladsen, her er han er tæt fulgt af Mikkel Gregersen, der har fået samlet 76 point sammen efter en god weekend på Zandvoort.


(Foto: Motorsporten.dk)

I den danske endurance serie DEC er der til weekenden på Jyllandsringen tilmeldt 32 teams, det er anden gang at de mange teams skal ud og dyste i denne sæson. Her skal der både hentes yderligere point til deres respektive mestersskabskonti og distancepokalen.


Læs flere nyheder om septemberløbet her

TCR Weekend 2020 - tidsplan:

Lørdag den 5. september 2020

Kl. Klasse Kørsel Tid
08:00 Yokohama 1600 Challenge Førermøde
08:30 TCR Denmark Førermøde
09:00 Danish Endurance Championship Førermøde
09:10 Yokohama 1600 Challenge Træning 30 min.
09:45 TCR Denmark Træning 25 min.
10:15 Danish Endurance Championship Kvalifikation 1 20 min.
10:40 Danish Endurance Championship Kvalifikation 2 20 min.
11:05 Danish Endurance Championship Kvalifikation 3 20 min.
11:30 TCR Denmark Træning 25 min.
12:00 Pause 60 min.
13:00 TCR Denmark Kvalifikation 20 min.
13:30 Yokohama 1600 Challenge Kvalifikation 20 min.
14:00 Pause 30 min.
14:30 TCR Denmark Løb 1 20 min.+1 omg.
15:10 Danish Endurance Championship Løb 1 60 min.
16:25 TCR Denmark Løb 2 20 min.+1 omg.

Søndag den 6. september 2020

Kl. Klasse Kørsel Tid
10:05 TCR Denmark Warm-up 15 min.
10:25 Yokohama 1600 Challenge Løb 1 15 min.+1 omg.
10:50 TCR Denmark Kvalifikation 25 min.
11:20 Danish Endurance Championship Løb 2 60 min.
12:30 TCR Danmark Løb 1 15 min.+1 omg.
12:55 Pause 35 min.
13:25 Yokohama 1600 Challenge Løb 2 15 min.+1 omg.
13:50 Pause 30 min.
14:20 TCR Denmark Løb 2 15 min.+1 omg.
14:50 Pause 30 min.
15:20 TCR Denmark Løb 3 15 min.+1 omg.
15:45 Yokohama 1600 Challenge Løb 3 15 min.+1 omg.
16:10 Danish Endurance Championship Løb 3 60 min.
Tidsplanen er baseret på rev. 4 af 31/8 og er gengivet med forbehold for ændringer

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 06/09/20 - Jyllandsringen - Danish Endurance Championship
  • 06/09/20 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  • 06/09/20 - Jyllandsringen - Yokohama 1600 Challenge
  •