Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk motorsport

Eilertsen dobbeltjobber på Djursland

Historisk 
02/09/20 

Henrik Eilertsen får masser af se til, når efterårssæsonen kommer i gang på Ring Djursland i den kommende weekend.
 

Køreren fra Espergærde skal nemlig deltage i hele to klasser henover weekenden, men heldigvis er det en klasse per dag, så han ikke skal skifte frem og tilbage mellem de to forskellige biler.

Lørdagen står på kørsel i den blå Ford Escort 1300, der deltager i Historisk 71 klassen. Det bliver anden gang i sæsonen, at Eilertsen skal køre løb i den. Ved sæsondebuten i juni måned på FDM Jyllandsringen gik det helt forrygende, hvor det blev til Pole Position, og 3 sejre ud af 3 mulige i i klassen for præcis den motorstørrelse.


(Foto: JJ Media)

Denne gang skal de ”små” 0-1300 biler også dele banen med de ”store” biler på over 1300 ccm, men de stikker forhåbentlig bare af sted ude i front, og får ikke nogen indflydelse på kampene omkring 1300 bilerne.

Søndagen kommer til at stå i BMW’ens tegn. Her skal Henrik for første gang køre ræs i en nyindkøbt BMW E46 M3, som han stiller op med i Youngtimer Division 2. Bilen har tidligere kørt i klassen, men henover vinteren har han sammen med chefmekaniker Frederik Hansen fået bilen klargjort, så den forhåbentlig kan køre en problemfri weekend.

Her bliver der masser af kamp, hvor der i skrivende stund er 25 konkurrenter, med en blanding af BMW, Audi, Alfa Romeo samt andre mærker. Det er samtidig det første Youngtimer løb for Eilertsen, men er endnu en klasse med 15 minutter plus en omgang i hvert af løbene – ligesom størstedelen af de andre danske motorsportsklasser er. Men konkurrencen i Youngtimer kategorien er utrolig hård, så selvom han er i gang med hans 4. sæson i banesporten, efter mange år i gokart paddockerne.


(Foto: Team Eilertsen Racing)

Mon ikke at det bliver en træt racerkører, som kan sætte kursen mod Espergærde søndag aften – forhåbentlig med en masse pokaler i lastbilen.

Desværre er der ikke lukket op for tilskuere på Ring Djursland, så man må nøjes med at følge resultaterne på www.raceresult.dk henover weekenden, samt opdateringer på Eilertsen Racing Facebook siden https://www.facebook.com/groups/210674739540154

Tidsplanen er som følger (med forbehold for ændringer):

Lørdag
09:25 Tidtagning Historisk 71
11.55 Heat 1 Historisk 71
14.20 Heat 2 Historisk 71
16.30 Heat 3 Historisk 71

Søndag
10:15 Tidtagning YT 2
12.15 Heat 1 YT 2
14.20 Heat 2 YT 2
16.30 Heat 3 YT 2

Team Eilertsen Racing

JJ Media


Læs mere om:
 • Henrik Eilertsen
 • Ring Djursland
 • 06/09/20 - Ring Djursland - Historisk
 • 06/09/20 - Ring Djursland - Youngtimer
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her