Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Lamborghini Super Trofeo

Rossel med i Lamborghinis Young Driver

Lamborghini
Super Trofeo 

28/08/20 

Efter sin debut i Super Trofeo er Kevin Rossel blevet en del af Young Driver-programmet, som er et vigtigt skridt i karrieren for den forsvarende, danske mester i Super GT.
 


(Foto: FotoSpeedy)

Allerede ved kontraktindgåelsen med Target Racing var det forventet, at Kevin Rossel ville komme igennem nåleøjet til Lamborghinis program for unge kørere, og da listen blev offentliggjort, var danskeren da også blandt de udvalgte. Det vækker naturligvis stor glæde, for det kan få ganske stor betydning for den videre karriere.


(Foto: FotoSpeedy)

- Det er lige præcis det skridt på vejen, som vi håbede på, for det betyder, at Lamborghini har fokus på mine resultater, og at de generelt holder lidt mere øje. Min makker i bilen er også med i deres GT3-program, så jeg bliver hele tiden målt op mod en, som er et skridt videre, og det tager jeg som noget meget positivt, forklarer Kevin Rossel, som selv går målrettet efter at bruge springbrættet videre.


(Foto: FotoSpeedy)

- Nu begynder det for alvor at dufte af noget. Det er første trin i raketten, hvor det gerne skal føre videre til GT3 og i sidste ende chancen for at blive fabrikskører for Lamborghini. Min målsætning er hele tiden at bygge på, men det kommer ikke af sig selv, for der er udvalgt en stærk gruppe i år, så konkurrencen er benhård, fastslår Kevin Rossel, der efter debuten på Misano kan se frem til at slå sig løs på Nürburgring i starten af september.


(Foto: FotoSpeedy)

- Mit overordnede mål er at sætte en god sæson sammen, så jeg kan tage de næste skridt, men det kræver, at jeg præsterer hver gang, jeg har muligheden. Nu skal jeg bruge de ting, som jeg lærte på Misano til at være skarpere næste gang, og det hjælper hver gang, jeg sidder i bilen, for jeg har trods alt kun testet nogle gange og kørt det ene løb. Derfor tror jeg også på, at der kommer nogle forbedringer løbende gennem sæsonen, og det er op til mig at vise, at det er nok til komme med videre, slutter Kevin Rossel, der er nummer fem i den samlede stilling efter det første løb i Super Trofeo-serien.


(Foto: FotoSpeedy)

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  •