Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Int. Formel klasser

Christian Rasmussen starter på pole i 6. afdeling

Int. Formel racing 
21/08/20 

Med kun 2 omgange til at sætte en samlet tid, viste Christian klasse, og sikrede sig pole. På den ultrakorte bane var der dog kun lige under 1/10 sekund til P2. Men Christian der kørte ud som den sidste kunne let klare presset , og satte to meget ens tider, og nok til at han starter som forrest når løbet flages igang kl 00.45, fredag.
 

Kvalifikationen køres som det vi kender som Super Pole, hvor hver kører får en ud-omgang til at komme op i fart, og derefter har to omgange til at sætte en samlet tid.


(Foto: Road to Indy)

De 3 test sessions der gik forud for kvalifikationen, viste at Christian var hvor han havde forventet. P3-P1 og P2. Og da det gjaldt til kvalifikationen, viste vores danske ven at han er helt cool med presset. Det så længe ud til at unge Jack Miller skulle ende øverst, men da man nåede til de sidste 7 kørere skiftede billedet.

Inden de sidste to, kørere var Miller dog stadig P2 efter Reece Gold. Næstsidste kører, Michael d’Orlando kunne dog ikke finde den fornødne fart og endte lige under Jack Miller.

Det efterlod det hele til Christian, der som den sidste kører, havde maksimalt pres på sine skuldre. Christian fejede dog al tvivl til side, da han i fornem stil kørte to omgange på hhv 22.708 og 22.727, og dermed bedste samlede tid, foran Reece Gold.


(Foto: Road to Indy)

Nu krydser vi fingre for et godt resultat i løbet.

Se med her: https://www.usf2000.com/results/live-timing

Løbet køres som sagt kl. 00.45 dansk tid.

Christian Rasmussen Racing

Dan Knudsen


Læs mere om:
  • Christian Rasmussen
  •