Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

BREAKING - Michael Markussen til Le Mans 2020!

FIA WEC 
18/08/20 

World Endurance ChampionshipDet er en fantastisk mulighed der har åbnet sig for Michael Markussen. Han er blevet tilknyttet Team High Class Racing, som testkører på deres LMP2 bil til det kommende Le Mans 2020. En unik mulighed for at komme et stort skridt nærmere et af hans store mål, nemlig at deltage i det prestigefyldte 24 timers løb.
 

Muligheden er kommet i stand efter flere års godt samarbejde med High Class Racing. Michael har med sine solide præstationer i de sidste par år overbevist teamet om at han er den rette til jobbet.

Teammanager Nikolaj Johansen har kun positive ord overfor Michael Markussen:

“Jamen Michael har været i vores søgelys længe. Han vil det her rigtig meget, og han har en masse kvaliteter, som vi kan bruge. Vi går efter en langsigtet løsning, og det får vi med Michael. Det her er jo det naturlige skridt mod Michaels mål, nemlig 24H Le Mans. Man kan jo se det som det sidste skridt på stigen inden målet. Han har bevist at han har hele pakken, og vi kan se at der er potentiale til at han kan blive en topkører i endurance regi - derfor har vi tilknyttet ham teamet. Vi ser frem til at begynde arbejdet i næste uge.”

Michael glæder sig rigtig meget til opgaven, og har for nyligt været sammen med teamet til de indledende opgaver. Der hersker ikke nogen tvivl om at hovedfokus for Michael stadig er på TCR-mesterskabet, og det fantastiske danske sponsornetværk, han har herhjemme. Så for nuværende koncentrerer han sig fuldt ud om mesterskabet i den nye TCR-serie, og først efter den næste løbsweekend d. 5.-6. september flytter Michael fokus til Le Mans, og slutter sig til team High Class Racing.

Michael Markussen Racing

Dan Knudsen – Photo-Graphic


Læs mere om:
  • Michael Markussen
  • High Class Racing
  • Le Mans
  • 20/09/20 - Le Mans - FIA WEC - FIA VM
  •