Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Jonathan Weywadt kører Dannebrog på podiet

Go Kart 
18/08/20 

Første afdeling af FIA Karting Academy Trophy er afviklet – og det gik godt. Rigtig godt. Det lykkes nemlig Jonathan at placere sig blandt de forreste i samtlige heats. Og det betyder, at han hiver en fantastisk tredjeplads hjem til Danmark.
 

FØRSTE INTERNATIONALE PODIEPLADS

Det er en kæmpe magtpræstation, og vi er både glade og stolte. Det samme er Jonathan – og med god grund; for det er allerførste gang, at Jonathan springer op på et internationalt podie. Så det her er stort.

"Det er en helt fantastisk følelse, og jeg føler mig noget mere rolig nu. I næste måned skal jeg køre anden afdeling af FIA Karting Academy Trophy, og det er fedt at have en pokal - og en god portion point - med til næste løb," fortæller Jonathan gennem telefonen fra Adria, Italien.

Jonathan er nemlig blevet i Italien, da han skal køre anden afdeling af Europamesterskaberne i den kommende weekend. Her ligger han i øvrigt på en samlet 11. plads.

På falderebet vil vi gerne takke for den kæmpe opbakning, som Jonathan får på de sociale medier (Facebook, YouTube, Instagram og LinkedIn). Det betyder alverden for han.

Fik du ikke set – eller vil du bare gerne gense – finalen? Så kan du se den lige her. 16 minutter på kanten af stolen. Værsgo:

Philip Jacobi Zahle


Læs mere om:
  • Jonathan Weywadt
  •