Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Copenhagen Historic Grand Prix

Copenhagen Historic Grand Prix udskydes til 2021

CHGP 
17/08/20 

CHGPFørste weekend af august skulle tradition tro have budt på historisk motorløb med masser af spændende og dramatiske løb samt underholdning for hele familien blandt de mange udstillinger på pladsen. Med regeringens og myndighedernes påbud og opfordringer om at begrænse corona-smittens udbredelse, blev Copenhagen Historic Grand Prix udskudt til d. 9.-11. oktober.
 


(Foto: RaceLens.dk)

Efter flere måneders intens kamp med at planlægge Copenhagen Historic Grand Prix i oktober, må vi med stor beklagelse desværre meddele, at den seneste udvikling i det danske samfund ikke muliggør en sundhedsmæssig forsvarlig afholdelse af Copenhagen Historic Grand Prix i år.


(Foto: RaceLens.dk)

Når Copenhagen Historic Grand Prix løber af stablen, samles over 40.000 mennesker henover én weekend centreret omkring vores alles interesse for motorsportens historie.
For at både vores mange frivillige, publikumsgæster, udstillere, samarbejdspartnere og historiske kørere skal kunne nyde weekenden i trygge rammer vil det 20. Grand Prix ikke køres i 2020.


(Foto: RaceLens.dk)

Vi har i dag taget beslutningen om at arbejde videre imod et endnu større Grand Prix i København d. 6.-8. august 2021. Vi glæder os til at byde jer velkommen til Copenhagen Historic Grand Prix 2021.


(Foto: RaceLens.dk)

Allerede nu tegnes et positivt billede af stor opbakning til udskydelsen af Copenhagen Historic Grand Prix blandt samarbejdspartnere, kørere og frivillige. Vi ser frem til at afholde et endnu større arrangement i 2021 med endnu større tilslutning.

Copenhagen Historic Grand Prix


Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 11/10/20 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •      ASETEK SIMSPORTS