Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk motorsport

18. Classic Car Challenge klar med anden afdeling af CC-Cars DASU Classic

Historisk 
11/08/20 

Vejene omkring Fredericia, Vejen og Nordvestfyn kommer til at summe af klassiske biler denne lørdag.

43 mandskaber er tilmeldt anden afdeling af danmarksmesterskabet inden for historisk pålidelighedsløb, CC-Cars DASU Classic. Og næsten alle i de skønne, klassiske biler fra før 1990, der kan opleves lørdag den 15. august.
 

Det er Dansk Historisk Motor Club og Motorklubben Centrum, der i samarbejde har tilrettelagt ruten for deltagerne. Der køres efter færdselsreglerne på en rute, der først udleveres til mandskaberne lørdag morgen ved Hotel Medio i Fredericia.

Herefter går turen rundt i området, hvor kontroller på sekundetaperne skal passeres i det rigtige sekund, ellers indkasserer mandskabet en tidsstraf. Vinder er naturligvis det mandskab, der kører mest præcist og altså indkasserer færrest strafsekunder.


(Foto: Michael Nielsen)

Vinderen findes, når alle er i mål ved Læborg Autohandel i Vejen ca. 15.50. Herfra går det til Sportshotel Vejen, hvor deltagerne spiser (og bilerne kan besigtiges).

18. Classic Car Challenge er anden afdeling i CC-Cars DASU Classic-mesterskabet, der køres over fem afdelinger. Ved sidste afdeling kåres danmarksmestrene i de fire klasser, ekspert, elite, sport og touring. Resultater og mesterskabsstilling vil være på dasu.dk snarest efter løbet er afsluttet.

CC-Cars DASU Classic 2020 køres således:
20. juni i SAK
15. august i DHMC
12. september i DRC
26. september i MKC/SMKG
24. oktober i LOMS

Læs mere om CC-Cars DASU Classic på dasu.dk her.

 
 
 
Undgå billetkøen - Køb dine billetter her