Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Peder T. Rallycross Team på Sjælland

Rallycross - DM 
10/08/20 

Denne weekend er teamet er draget til Nisseringen på Sjælland for at køre DM 3.
Nisseringen er en udfordrende bane, med stor højdeforskel, samt jokeren er en del hurtigere end ordinære spor, derfor skal der tænkes mere taktisk for hvornår den skal tages.
 

Derfor er taktikken klar fra start. Det er vigtigt for Peder, at komme først rundt i svinget og få taget jokeren så tidligt som muligt, så han får skabt et hul ned til konkurrenterne og dermed har mere tid til den langsommere ordinær bane.

Der er skruet godt op for varmen og når kørerne sidder i billerne i brandsikkert undertøj og køredragt mv. så kan det ske for selv den bedste, at man er lidt sløv til at komme fra start, når det grønne lys tænder. Men på trods af det, kommer Peder først i mål og sætter hurtigste tid af alle i 1. heat.

I 2. heat kommer han side om side med Casper Olesen, men Peder trækker det længste strå og er først ude af første sving. Denne første plads holder han til målflaget.

På grund af varmen, bliver jorden ekstrem tør og baneservice vander det bedste de har lært, gennem hele weekenden, så kørerne kan se noget når der køres race. Så da Peder sætter afsted i 3. heat slingrer han godt op gennem det våde jordstykke. Men ligesom de forudgående heat, holder han sig klart til taktikken, og tager jokeren på første omgang og fører til målflaget.

I 4. heat vågner Peder mere op og kommer derfor først ud af starthullerne og vinder heatet.

Dette giver max point og pole position i finalen. Desværre må en konkurrent trække sig pga. motorproblemer, så der er kun 3 deltagere. Men Peder kører en sikker sejr hjem og fører dermed nu mesterskabet, tæt forfulgt af Magnus.

Teamet ser nu frem mod næste løb på Korskrobanen ved Esbjerg den 22.- 23. august.

Peder T. Rallycross Team


Læs mere om:
  • Nisseringen
  • 09/08/20 - Nisseringen - Rallycross - DM
  •