Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Lamborghini Super Trofeo

Kevin Rossel har øjnene rettet mod det sjove fra start

Lamborghini
Super Trofeo 

07/08/20 

Kevin Rossel står foran sin debut i Super Trofeo, og han går efter at være med i toppen sammen med den stærke italienske makker, Alberto di Folco. Første udfordring er på Misano-banen, og Kevin Rossel har brugt ugen i Italien til at forberede sig.
 

Når Kevin Rossel i den kommende weekend slipper Lamborghinien løs på asfalten på Misano-banen, er der for første gang point på spil, og den forsvarende danske Super GT-mester glæder sig til, at det endeligt er tid til ræs igen. Ventetiden har været lang på grund af Corona, men de er blevet brugt til at forberede sig grundigt, og det giver tro på tingene.

- Vi har øjnene rettet mod det sjove fra start, og selvom startlisten rummer mange stærke navne, så synes jeg, at det ser rigtigt godt ud. Jeg har en stærk makker, og vi er der, hvor vi skal være med bilen. Jeg kan mærke, hvor meget jeg glæder mig til det, og det bliver fedt at blive sluppet løs i den her løbsweekend, hvor alle de rigtige teams og alle de rigtige bilmærker er på plads. Det er et kæmpe vindue, hvor det handler om at vise sig stærkt frem i en tid, hvor der sker rigtigt meget, forklarer Kevin Rossel, der glæder sig over et stærkt fundament bag holdet.

- Lige nu er det altafgørende, at du har bygget tingene rigtigt op, og jeg ville ganske enkelt ikke være her, hvis jeg ikke havde opbakningen fra gode og loyale sponsorer. Vi skulle have været en ren danskerbil, men det er et svært marked med sponsorer, og derfor vil jeg gerne give en masse tilbage til dem. Vi har heldigvis haft nogle gode test, og selvom det bliver noget andet i en ny løbsserie, så har jeg efterhånden også noget erfaring at tage med, fastslår Kevin Rossel, som starter med officielle træningspas fredag, før det går løs med kvalifikation og løb både lørdag og søndag.

- Det bliver spændende, når vi begynder at få officielle tider, hvor vi for alvor kan måle os mod de andre, og så ser vi ellers frem til en varm weekend, hvor jeg skal sidde i bilen længere tid, end jeg tidligere har været vant til. Jeg har ro i maven, og jeg har været hernede hele ugen, så nu er det bare med at komme ud og give den gas, slutter Kevin Rossel inden den første af fem afdelinger i den europæiske del af Super Trofeo.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  •