Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

BGTC

Dennis Lind kæmpede med teknikken i sæsonpremiere på British GT Championship

British GT
Championship 

03/08/20 

Den danske Lamborghini-fabrikskører Dennis Lind havde en udfordrende weekend på Oulton Park i sæsonåbneren på British GT Championship, hvor tekniske udfordringer forhindrede topresultat.
 

Sæsonens første afdeling af British GT Championship blev en skuffelse for Dennis Lind, Michael Igoe og resten af WPI Motorsport, som sluttede på henholdsvis en 11.-plads og en 9. plads i weekendens to løb på Oulton Park. Teamet kæmpede lørdag med tekniske problemer i deres Lamborghini Huracán GT3 EVO og måtte søndag indkassere en tidsstraf for nærkontakt med en konkurrent.


(Foto: SRO Media / David Lord)

– Det var ikke den bedste weekend nogensinde. Vi havde problemer fra start, og først under kvalifikationen fandt vi ud af, at fejlen lå i bilens ene forhjulsophæng. Vi kørte til start udenfor top-10, så det var ret meget opad bakke dérfra. Første løb sluttede vi samme sted, som vi startede, men i andet løb lykkedes det mig at komme forbi en del konkurrenter, før jeg afleverede bilen til Michael. Desværre kom jeg til at ramme en konkurrent i mit stint, hvilket gav os en tidsstraf på 40 sekunder, og så røg vi ned på en niendeplads, lyder det fra Dennis Lind.


(Foto: SRO Media / David Lord)

Trods danskerens stærke indsats i søndagens løb, hvor han kørte den røde Lamborghini fra en 12.-plads på startgridden til en femteplads på lidt over 30 minutter, sluttede trioen kun lige indenfor top-10. En bedrift, som Dennis Lind forventer at kunne forbedre i næste afdeling af mesterskabet.


(Foto: SRO Media / Jakob Ebrey)

– Der er ikke meget positivt at tage med fra denne weekend, andet end at det naturligvis var fedt at være tilbage i det britiske GT-mesterskab igen. Samtidig ser vi frem til næste afdeling på Donnington, hvor vi plejer at være stærke. Næste opgave for Dennis Lind bliver således anden afdeling af British GT Championship, som afvikles den 15.-16. august på Donnington Park-banen nord for Leicester.

Dennis Lind Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  •